LA LIGA

"Έχει πρόβλημα τραυματισμού ο Εμενίκε, δεν είναι υπέρβαρος"

"Έχει πρόβλημα τραυματισμού ο Εμενίκε, δεν είναι υπέρβαρος"

Ο αθλητικός διευθυντής της Λας Πάλμας, Τόνι Κρουζ, σε δηλώσεις του το Σάββατο τόνισε πως ο Εμενίκε έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού που δεν του έχει επιτρέψει ακόμα να κάνει ντεμπούτο με τους κίτρινους.

Η Λας Πάλμας αποκάλυψε ότι ο Εμενίκε έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού που δεν του επιτρέπει να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του συλλόγου της Ισπανίας. Ο Τόνι Κρουζ διέψευσε ότι το πρόβλημα του Εμενίκε είναι τα παραπανίσια κιλά όπως αναφέρθηκε μετά την άφιξη του στην Ισπανία.

Ο αθλητικός διευθυντής της Λας Πάλμας, το αποκάλυψε το Σάββατο, στην παρουσίαση του Ιμόχ Εζεκιέλ, συμπατριώτη του Εμενίκε και επίσης επιθετικού.

Ο Κρουζ αναγνώρισε ότι μετά την πρώτη προπόνηση του Εμενίκε οι άνθρωποι της Λας Πάλμας εντόπισαν ένα πρόβλημα το οποίο παρακολουθούν και σύντομα θα αναφέρουν τι ακριβώς έχει.

Την περασμένη Πέμπτη πριν αναχωρήσει η Λας Πάλμας για το Μπιλμπάο ο τεχνικός του συλλόγου, Πάκο Χέμεθ, είχε τονίσει ότι η κατάσταση με τον Εμενίκε είναι "άγνωστη" όταν ρωτήθηκε για την φυσική κατάσταση του επιθετικού από τη Νιγηρία.

Σε κάθε περίπτωση ο Τόνι Κρουζ αποκάλυψε πως το πρόβλημα του δεν είναι πως είναι υπέρβαρος: "Το πρόβλημα με τον Εμενίκε έχει να κάνει με κάτι άλλο. Έχει ένα πρόβλημα. Όπως συνέβη και με τον Σέρτζι Σάμπερ όταν είχε υπογράψει και μερικές μέρες αργότερα είχε ένα πρόβλημα το οποίο θα εκτιμηθεί" said the Canary leader, although they trust that Jémez could have the player soon.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ