ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι γιόρτασαν στα αποδυτήρια τον ιστορικό θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα

Leganes' players celebrate their victory over FC Barcelona after the Spanish La Liga soccer match between Leganes and FC Barcelona at the Butarque stadium in Leganes, Spain, Wednesday, Sept. 26, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Leganes' players celebrate their victory over FC Barcelona after the Spanish La Liga soccer match between Leganes and FC Barcelona at the Butarque stadium in Leganes, Spain, Wednesday, Sept. 26, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Λεγανές κατάφερε να πετύχει την πρώτη νίκη της ιστορίας της απέναντι στην πανίσχυρη Μπαρτσελόνα και στα αποδυτήρια των "πεπινέρος" στήθηκε πάρτι από τον Πελεγκρίνο και τους παίκτες του. Δείτε το VIDEO.

Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε στο "Butarque" με το εκπληκτικό γκολ του Κοουτίνιο όμως αυτό που έγινε στη συνέχεια δεν μπορούσε με τίποτα να το φανταστεί, με την Λεγκανές να γίνεται... Μπαρτσελόνα και μέσα σε 68'' να κάνει την απόλυτη ανατροπή, επικρατώντας 2-1 και υποχρεώνοντας την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε στην πρώτη φετινή ήττα της.

Πέρα όμως από τη "μαχαιριά" στην καρδιά των Καταλανών, η ομάδα τη Δημήτρη Σιόβα μπορεί να καμαρώνει και για έναν ιστορικό θρίαμβο αφού πήρε τους πρώτους βαθμούς στην ιστορία της απέναντι στην "Μπάρσα" και ενώ μέχρι πρότινος μετρούσε τέσσερις ήττες.

Το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν πανηγυρικό αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα και η Λεγανές θέλησε να προβάλλει προς τα έξω τη γιορτή που στήθηκε εκεί, με τις αγκαλιές και τα φιλιά να δίνουν και να παίρνουν.

Ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο αγκάλιασε έναν-έναν τους παίκτες του ενώ ήταν τέτοιος ο ενθουσιασμός ώστε κάποιοι εξ αυτών (όπως ο σκόρερ του γκολ της ισοφάρισης Ναμπίλ Ελ Ζαρ) να βάλουν μέσα στα αποδυτήρια και τα παιδιά τους για να ζήσουν πρωτόφαντες στιγμές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ