LA LIGA

Ερμόσο για Ατλέτικο: "Μοναδική ευκαιρία για να μεγαλώσει η καριέρα μου"

Mario Hermoso holds up his new shirt after signing for Atletico Madrid from Espanyol during his official presentation at the Wanda Metropolitano Stadium, Madrid, Thursday July 18, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Mario Hermoso holds up his new shirt after signing for Atletico Madrid from Espanyol during his official presentation at the Wanda Metropolitano Stadium, Madrid, Thursday July 18, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο 24χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός, Μάριο Ερμόσο, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ατλέτικο και εξέφρασε τον ενθουσιασμό και τη χαρά του για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του.

Παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι μέχρι το 2024 ο 24χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός, Μάριο Ερμόσο, καθώς η ομάδα της πρωτεύουσας ανακοίνωσε την απόκτησή του από την Εσπανιόλ αντί 25.000.000 ευρώ.

Ο Μάριο Ερμόσο γεννήθηκε στη Μαδρίτη και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρεάλ. Παραχωρήθηκε δανεικός στη Βαγιαδολίδ και το καλοκαίρι του 2017 τον απέκτησε η Εσπανιόλ αντί 12.500.000 ευρώ. Οι μερένγκες είχαν ρήτρα επαναγοράς του - ύψους 7.500.000 ευρώ - αλλά δεν την ενεργοποίησαν.

Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: "Είμαι ενθουσιασμένος, διότι αυτό ήταν που ήθελα περισσότερο. Είναι μοναδική ευκαιρία για να μεγαλώσει η καριέρα μου και να γυρίσω στη πόλη μου. Είναι μεγάλη πρόκληση για την καριέρα μου. Δεν μπορώ να διαγράψω το παρελθόν, το μόνο που μένει, είναι να βελτιώσω το μέλλον μου.

Ήρθα για να υπερασπιστώ τη φανέλα μου. Ο σεβασμός κερδίζεται στο γήπεδο. Δεν δίστασα, τίποτα δεν υπήρχε στο μυαλό μου εκτός από το επιστρέψω. Όλοι ήταν χαρούμενοι. Ο πρόεδρος, η οικογένεια μου, όλα αυτά με έκαναν να νιώσω τι εστί Ατλέτικο".

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ