LA LIGA

Έρευνα της La Liga για το "Μίτσελ, αδερφή" των οπαδών της Ατλέτικο

Έρευνα της La Liga για το "Μίτσελ, αδερφή" των οπαδών της Ατλέτικο

H ισπανική Λίγκα εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως διεξάγει έρευνα για το σύνθημα που ακούστηκε εις βάρος του Μίτσελ στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Μάλαγα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επιβλήθηκε με 1-0 της Μάλαγα στο "Wanda Metropolitano" χάρη σε γκολ του Αντουάν Γκριεζμάν για την 4η αγωνιστική της La Liga. Ωστόσο, η αναμέτρηση επισκιάστηκε από συνθήματα μερίδας των οπαδών των "ροχιμπλάνκος", τα οποία είχαν ως αποδέκτη τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και νυν της Μάλαγα, Μίτσελ.

Ο Ισπανός αποτελεί "κόκκινο πανί" για τους οπαδούς της Ατλέτικο, αφού αποτελεί μία θρυλική μορφή της "μισητής" αντιπάλου, Ρεάλ. Γι' αυτό, κάποιοι εξ αυτών επέλεξαν να τον αποκαλέσουν "αδερφή". Όμως, άμεση ήταν η αντίδραση της ισπανικής Λίγκας, η οποία μέσω ανακοίνωσης γνωστοποίησε πως διεξάγεται έρευνα.

"Στο 55ο λεπτό του αγώνα, 4.000 οπαδοί των γηπεδούχων στη νότια εξέδρα του γηπέδου φώναζαν επί δέκα δευτερόλεπτα 'Μίτσελ, Μίτσελ, Μίτσελ, αδερφή' αναφερόμενοι στον προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας", αναφέρεται, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της Λίγκας, η οποία, ωστόσο, σημειώνει πως οι υπόλοιποι φίλαθλοι της ομάδας δεν ακολούθησαν στο σύνθημα.

Photo Credits: Malaga CF Twitter

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ