ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στις νίκες με εκτός έδρας τρίποντο για Μπέτις

Επιστροφή στις νίκες με εκτός έδρας τρίποντο για Μπέτις

Ο Μορόν ήταν ο σκόρερ της Μπέτις στην εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-0 επί της Ζιρόνα για το ισπανικό πρωτάθλημα. Ισοπαλία στο Αλαβές - Χετάφε, τρίποντο για Βαγιαδολίδ απέναντι στη Λεβάντε. (VIDEOS)

Έπειτα από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με τη Βαλένθια (0-0 εκτός έδρα) και την Αθλέτικ Μπιλμπάο (2-2 εντός έδρας) η Μπέτις επέστρεψε στις νικηφόρα αποτελέσματα. Για την 6η αγωνιστική της Primera Division, η εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, πέρασε με 1-0 από την έδρα της Ζιρόνα.

Με τη νίκη αυτή, οι Ανδαλουσιάνοι έφτασαν τους εννέα βαθμούς και ανέβηκαν στην 8η θέση, ισοβαθμώντας με τη Θέλτα. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Λορέν Μορόν στο 64ο λεπτό, έπειτα από ασίστ του Γκερέρο. Θυμίζουμε πως η Μπέτις υποδέχεται την Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο την 2η αγωνιστική του Europa.

Η σύνθεση της Μπέτις: Λόπες, Μαντί, Μπάρτρα, Σίντνεϊ, Ζούνιορ Φίρπο, Τακάσι (65′ Χοακίν), Γκουαρδάδο (86′ Χάβι Γκαρθία), Κανάλες, Γκερέρο, Μόρον, Μπουντεμπούζ (75′ Τζιοβάνι).

ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ Η ΑΛΑΒΕΣ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ Η ΒΙΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Εξάλλου, ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Αλαβές με την Χετάφε στη χώρα των Βάσκων, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με τον Εντιαγέ στο 80' και τον Καγιέρι να ισοφαρίζει στο 90', ενώ με ανατροπή η Βαγιαδολίδ επιβλήθηκε 2-1 της Λεβάντε. Ο Πόστιγκο άνοιξε το σκορ στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης για την Λεβάντε, ο Ουνάλ ισοφάρισε στο 50' και ο Νάτσο Μαρτίνεζ στο 56' έκανε το 2-1. Ο Βούκσεβιτς είχε αποβληθεί στο 54' για τους φιλοξενούμενους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ