LA LIGA

Επίσημο: Στη Μάλαγα ο Ρομπέρτο

Επίσημο: Στη Μάλαγα ο Ρομπέρτο

H Μάλαγα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρομπέρτο Χιμένεθ με τη μορφή δανεισμού απ' την Εσπανιόλ, διατηρώντας παράλληλα οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Παίκτης της Μάλαγα με κάθε επισημότητα είναι ο Ρομπέρτο Χιμένεθ. Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού με τη μορφή δανεισμού απ' την Εσπανιόλ, διατηρώντας παράλληλα οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι ύψους 2.000.000 ευρώ.

Ο 31χρονος γκολκίπερ επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στην Ισπανία, αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν ιδανικά, αφού μέτρησε μόλις τέσσερις συμμετοχές την περυσινή σεζόν, καθώς έχασε τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Εσπανιόλ απ' τον Ντιέγκο Λόπεθ.

Γι' αυτό το λόγο, βρισκόταν σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Η Μάλαγα εκμεταλλεύτηκε το συγκεκριμένο γεγονός και, ύστερα από επιθυμία του Μίτσελ, με τον οποίο συνυπήρξε για ένα χρόνο στον Ολυμπιακό, τον έκανε "δικό" της. Ο Ρομπέρτο θα διαδεχθεί τον Κάρλος Καμενί, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τους Ανδαλουσιάνους και βρίσκεται μία "ανάσα" απ' τη Φενέρμπαχτσε.

Η ανακοίνωση:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ