LA LIGA

Επανεμφανίστηκε ο καρκίνος στον Άλβαρεθ

Επανεμφανίστηκε ο καρκίνος στον Άλβαρεθ

H Αθλέτικ Μπιλμπάο εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως ο Γεράι Άλβαρεθ θα μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες, καθώς στον τελευταίο έλεγχο ανιχνεύτηκε μία ανωμαλία στους λεμφαδένες και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία.

Ο Γεράι Άλβαρεθ καλείται να δώσει ακόμα μία μάχη με τον καρκίνο, λίγους μήνες αφότου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης του δεξιού όρχι εξαιτίας κακοήθους όγκου.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως ο 21χρονος αμυντικός αποχώρησε απ΄την εθνική Ελπίδων της Ισπανίας, καθώς ο τελευταίος ακτινολογικός έλεγχος έδειξε πως υπάρχει μία ανωμαλία στους λεμφαδένες.

Η επίσημη ενημέρωση των Βάσκων αναφέρει πως ο Άλβαρεθ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες, αφού θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία για να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Τη φετινή σεζόν ο Άλβαρεθ πραγματοποίησε 35 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις, παρά το γεγονός πως έμεινε εκτός δράσης απ' τα μέσα Δεκεμβρίου έως τις αρχές Απριλίου λόγω της χειρουργικής επέμβασης. Μάλιστα, στο τελευταίο διάστημα της σεζόν πραγματοποίησε συνεχόμενα 90λεπτα, δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

H ανακοίνωση της Μπιλμπάο:

Photo Credits: Athletic Bilbao Twitter

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ