LA LIGA

Εξωδικαστική συμφωνία Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο για Γκριεζμάν

Barcelona's Antoine Griezmann celebrates after scoring a goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villarreal CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sep. 24, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Antoine Griezmann celebrates after scoring a goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villarreal CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sep. 24, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mundo Deportivo", η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο τα βρήκαν εξωδικαστικά στα 15 εκατ. ευρώ για την υπόθεση του Αντουάν Γκριεζμάν. Στη συμφωνία και οι Σαούλ, Χιμένεθ.

Οριστική συμφωνία ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης για την υπόθεση του Αντουάν Γκριεζμάν. Οι δυο ομάδες είχαν δικαστική διαμάχη για τον Γάλλο επιθετικό, με τους ροχιμπλάνκος να κάνουν λόγο πως οι οι Καταλανοί είχαν υπογράψει μαζί του τον Μάρτιο, όταν ο ποδοσφαιριστής είχε ρήτρα 200 εκατ. ευρώ και όχι 120 εκατ. που πληρώθηκε τελικά η ομάδα της Μαδρίτης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mundo Deportivo", οι δύο ομάδες τα βρήκαν εξωδικαστικά στα 15 εκατ. ευρώ και η Μπαρτσελόνα θα έχει πρώτη το δικαίωμα για προσφορά στους Σαούλ και Χιμένεθ, αν η Ατλέτικο βάλει πωλητήριο. Οι δυο τους αποφάσισαν να μην ασχοληθούν περαιτέρω με την υπόθεση και να τελειώνει μια και καλή το θέμα και να προχωρήσουν μπροστά.

Θυμίζουμε πως η Μπαρτσελόνα τιμωρήθηκε αρχικά με πρόστιμο μόλις 300 ευρώ, η Ατλέτικο επέμεινε στην υπόθεση, αξιώνοντας 80 εκατ. ευρώ και έτσι υπήρξε συμβιβασμός στο προαναφερθέν ποσό των 15 εκατ. ευρώ και στο να έχει τον πρώτο λόγο η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε για τους δυο παίκτες των Μαδριλένων.

AP Photo/Joan Monfort

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ