LA LIGA

"Έξω οι μισθοφόροι!"

"Έξω οι μισθοφόροι!"

Μερίδα οργανωμένων οπαδών της Αθλέτικ Μπιλμπάο προχώρησε σε ανάρτηση πανό εναντίον του Φερνάντο Γιορέντε και του Χάβι Μαρτίνεθ.

"Προδοσία" θεωρούν οι οπαδοί της Αθλέτικ Μπιλμπάο τη στάση των Φερνάντο Γιορέντε και Χάβι Μαρτίνεθ. Κι από ότι φαίνεται είναι αποφασισμένοι να τους κάνουν τη ζωή δύσκολη τη φετινή σεζόν.

Μερίδα των οργανωμένων οπαδών του συλλόγου βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο στη Λεθάμα και κρέμασε πανό που έγραφε "έξω οι μισθοφόροι!" (mercenarios kanpora στα βάσκικα).

Οι δύο ποδοσφαιριστές κοίταξαν καλά καλά το πανό και ξεκίνησαν την προπόνηση τους. Έκλεισαν τα αυτιά τους στα συνθήματα "έξω οι μισθοφόροι" και "αυτή τη φανέλα δεν θα την πουλήσετε".

Ο Γιορέντε θέλει να αποχωρήσει από την Αθλέτικ στο τέλος της σεζόν όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του, με προορισμό άλλο σύλλογο ή ξένο πρωτάθλημα (Ιταλία & Γιουβέντους), όπου θα μπορέσει να διεκδικήσει τίτλους.

Όσο για τον 23χρονο Χάβι Μαρτίνεθ τον διεκδικεί η Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο το κόστος της απόκτησης του είναι δυσθεώρητο ακόμα και για τη Μπάγερν Μονάχου. Πάντως μπορεί σύντομα να αναχωρήσει από το Μπιλμπάο, αφού όλοι εκτός από τους οπαδούς της Αθλέτικ, επιζητούν την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ