ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εφιάλτης η πρώτη συνέντευξη για το νέο τεχνικό της Θέλτα!

Nantes' coach Miguel Cardoso coach talks with his players at the start of his League One soccer match match between Lille and Nantes at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Saturday, Sept. 22, 2018. (AP Photo/Michel Spingler)
Nantes' coach Miguel Cardoso coach talks with his players at the start of his League One soccer match match between Lille and Nantes at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Saturday, Sept. 22, 2018. (AP Photo/Michel Spingler) AP PHOTO/MICHEL SPINGLER

O Μιγκέλ Καρδόσο έκανε κάτι το αδιανόητο, καθώς στην επίσημη παρουσίασή του από τους ανθρώπους της Θέλτα ως ο νέος τεχνικός ευχαρίστησε τη... λάθος ομάδα. Δείτε το VIDEO!

Ούτε στο χειρότερο εχθρό σου δεν θα ευχόσουν τέτοιο πράγμα, αν είσαι άνθρωπος που αγαπάει τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο ειδικότερα, και αντιλαμβάνεται τα πάθη που διακατέχουν τους οπαδούς και τις κόντρες που υφίστανται μεταξύ αρκετών ομάδων.

Αναφερόμαστε στην επίσημη παρουσίαση του Μιγκέλ Καρδόσο ως νέου τεχνικού της Θέλτα στη θέση του Αντόνιο Μοχάμεντ, ο οποίος απολύθηκε μετά από την εντός έδρας ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης με 4-2 την περασμένη Κυριακή, για το πρωτάθλημα.

Ο Πορτογάλος πήρε το λόγο για να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου και εκεί υπέπεσε σε μία γκάφα που θα γραφτεί στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου καθώς έμπλεξε τη νέα του ομάδα με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, τη μεγάλη της αντίπαλο στην Γαλικία!

"Είμαι ευχαριστημένος που αρχίζω αυτή τη νέα περιπέτεια με την Ρεάλ Κλαμπ Ντεπορτίβο... Εννοώ την Ρεάλ Κλαμπ Θέλτα", ήταν οι πρώτες κουβέντες του νέου τεχνικού, την ώρα που ο πρόεδρος και ο διευθυντής της Θέλτα κάθονταν δίπλα του και προσπαθούσαν να παραμείνουν ατάραχοι.

Δυστυχώς για αυτόν η γκάφα που έκανε δεν ήταν δυνατόν να κρυφτεί γιατί έγινε σε κοινή θέα, με το επίμαχο video με τις ευχαριστίες του προς την... Ντεπορτίβο Λα Κορούνια να κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω των social media. που "πήραν φωτιά" μέσα σε πολύ λίγη ώρα.

Αν αναρωτιέται κανείς πώς του ήρθε να αναφέρει την "Ντέπορ", η απάντηση έρχεται από το παρελθόν του, με τον Πεδρόσο να έχει το ρόλο βοηθού προπονητή στην Ντεπορτίβο, την ιστορική αντίπαλο της Θέλτα στην Βορειοδυτική Ισπανία, κατά τη διάρκεια της σεζόν 2012-13.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ