LA LIGA

Ατλέτικο: Τρεις μήνες έξω ο Ντιέγκο Κόστα

Atletico Madrid's Diego Costa reacts during the Champions League Group D soccer match between Atletico Madrid and Juventus at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 18, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Atletico Madrid's Diego Costa reacts during the Champions League Group D soccer match between Atletico Madrid and Juventus at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 18, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Ο Ντιέγκο Κόστα θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα μείνει εκτός δράσης από τις υποχρεώσεις της Ατλέτικο μέχρι και τον προσεχή Φεβρουάριο.

Οι ενοχλήσεις στην κήλη του Ντιέγκο Κόστα δεν υποχώρησαν, ο Ισπανοβραζιλιάνος δεν μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά την Πέμπτη (14/11) και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δείχνουν ότι θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο 31χρονος επιθετικός θα εξεταστεί και θα χειρουργηθεί από το ιατρικό επιτελείο των κολτσονέρος τις επόμενες ημέρες. Θα μείνει εκτός δράσης μέχρι και τον επόμενο Φεβρουάριο, θ' απουσιάσει τρεις μήνες δηλαδή.

Θα χάσει τα δυο τελευταία ματς της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας για τη φάση των ομίλων του Champions League, αλλά και τα πρώτα ματς της φάσης των 16 της διοργάνωσης. Φυσικά το μεγάλο μέρος του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Ντιέγκο Κόστα έχει πετύχει δυο γκολ σε 11 ματς με την Ατλέτικο στην ισπανική Liga, ενώ το κενό του θα καλύψουν οι Άλβαρο Μοράτα, Άνχελ Κορέα και ο Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος επιστρέφει από τον τραυματισμό του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ