LA LIGA

Ατλέτικο: Το video - καλωσόρισμα στον Σουάρες

Ατλέτικο: Το video - καλωσόρισμα στον Σουάρες

Ο νέος επιθετικός της Ατλέτικο, Λουίς Σουάρες, ξεναγήθηκε την Παρασκευή (25/9) στο Μετροπολιτάνο και φόρεσε τη φανέλα με το έμβλημα της νέας του ομάδας. Δείτε πώς τον καλωσόρισαν οι Μαδριλένοι. (VIDEO)

Η Ατλέτικο έχει ήδη ανακοινώσει τη συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για τον Λουίς Σουάρες και αφού ο 33χρονος Ουρουγουανός αποχαιρέτησε εν μέσω δακρύων και αιχμών την ομάδα της Βαρκελώνης ταξίδεψε για τη Μαδρίτη προκειμένου να παρουσιαστεί από τη νέα του ομάδα.

Το πρωί της Παρασκευής (25/9) ο "πιστολέρο" ξεναγήθηκε στο Μετροπολιτάνο και φόρεσε τη φανέλα με το έμβλημα της νέας του ομάδας, την ώρα που περνούσε από ιατρικές εξετάσεις. Μάλιστα, οι κολτσονέρος από τους επίσημους λογαριασμούς τους στα social media τον καλωσόρισαν.

Σύμφωνα με ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο, ο Λουίς Σουάρες αρνήθηκε να βγάλει αναμνηστική φωτογραφία με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, φανερώνοντας την ενόχλησή του για τη συμπεριφορά απέναντί του, ενώ και ο Λιονέλ Μέσι στην ανάρτησή του άφησε έντονες αιχμές για τον πρόεδρο των μπλαουγκράνα.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ