LA LIGA

Ατλέτικο: "Σφήνα" της Παρί για να αρπάξει τον Γκριεζμάν

France's Antoine Griezmann reacts after missing a chance to score during the Euro 2020 group H qualifying soccer match between France and Iceland at the Stade de France in Saint Denis, north of Paris, Monday, March 25, 2019. (AP Photo/Christophe Ena)
France's Antoine Griezmann reacts after missing a chance to score during the Euro 2020 group H qualifying soccer match between France and Iceland at the Stade de France in Saint Denis, north of Paris, Monday, March 25, 2019. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Ο Αντουάν Γκριεζμάν είπε αντίο στην Ατλέτικο όμως η Μπαρτσελόνα δεν παίζει μόνη της μπάλα αφού στο παιχνίδι της απόκτησής του είναι διατεθειμένη να μπει -σύμφωνα με δημοσιεύματα- και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η ανακοίνωση του επικείμενου διαζυγίου του Αντουάν Γκριεζμάν με την Ατλέτικο Μαδρίτης έφερε άμεσα στο προσκήνιο την Μπαρτσελόνα, μιας που οι "μπλαουγκράνα" είχαν φλερτάρει έντονα μαζί του το καλοκαίρι του 2018 χωρίς να προχωρήσουν τελικά στην απόκτησή του από τους "ροχιμπλάνκος".

Τώρα, με τη ρήτρα αποδέσμευσης του Γάλλου παγκόσμιου πρωταθλητή να πέφτει από τα 200 στα 120 εκατομμύρια ευρώ από την 1η Ιουλίου, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο επικρατέστερος επόμενος ποδοσφαιρικός προορισμός του, όμως δεν είναι και ο μοναδικός.

Ατλέτικο: "Σφήνα" της Παρί για να αρπάξει τον Γκριεζμάν

Σύμφωνα με την "Equipe", εκπρόσωποι της Παρί Σεν Ζερμέν είχαν συνάντηση την περαμένη εβδομάδα με εκπροσώπους του παίκτη, ενώ όπως αναφέρουν αρκετά ιταλικά και ισπανικά ΜΜΕ την Τετάρτη, οι πρωταθλητές Γαλλίας είναι αποφασισμένοι να μπουν σφήνα στην Μπαρτσελόνα για να κάνουν δικό τους τον 28χρονο επιθετικό.

Ατλέτικο: "Σφήνα" της Παρί για να αρπάξει τον Γκριεζμάν

"Ο Μέσι περιμένει τον Γκριεζμάν", αναφέρει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η γαλλική "Equipe", με την καταλανική "Mundo Deportivo" να υπογραμμίζει με νόημα: "Ο Γκριεζμάν πάει Μπάρτσα ή Παρί".

Σημειώνεται πως ο Γκριεζμάν έχει περάσει τα 10 τελευταία χρόνια της καριέρας του στην La Liga, καθώς πριν από την Ατλέτικο είχε και μία πενταετία στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, με την Παρί να έχει επίσης ως ατού το γεγονός πως ο διεθνής με τους "τρικολόρ" δεν έχει παίξει σε ομάδα υψηλού επιπέδου στην πατρίδα του.

Photo Credits: AP Photo/Christophe Ena

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

VIDEO Γκριεζμάν: "Γι' αυτό φεύγω"
Ατλέτικο: Δεν χάνει μόνο τον Γκριεζμάν αλλά και 4 αμυντικούς της!
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ