LA LIGA

Ατλέτικο: Ο Ζοάο Φέλιξ γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της

Portugal's Joao Felix runs for the ball during the UEFA Nations League semifinal soccer match between Portugal and Switzerland at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, June 5, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Portugal's Joao Felix runs for the ball during the UEFA Nations League semifinal soccer match between Portugal and Switzerland at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, June 5, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Μόνον οι ανακοινώσεις μένουν σύμφωνα με τον Τύπο της Ιβηρικής για τη μετακίνηση του Ζοάο Φέλιξ από την Μπενφίκα στην Ατλέτικο. Ο 19χρονος Πορτογάλος φορ γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των Μαδριλένων, οι οποίοι καταβάλλουν τη ρήτρα των 120.000.000 ευρώ!

Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση της Ατλέτικο για την απόκτηση του Ζοάο Φέλιξ από την Μπενφίκα σύμφωνα με τον πορτογαλικό (Record) και ισπανικό ( Marca) Τύπο. Ο 19χρονος Πορτογάλος διεθνής φορ ετοιμάζεται να φορέσει τη ροχιμπλάνκα φανέλα και να γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των Μαδριλένων.

Η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας αναδείχθηκε νικήτρια στη μάχη που έδωσε μ' ευρωπαϊκούς κολοσσούς, καθώς ήταν η μόνη που πλήρωσε τη ρήτρα των 120.000.000 ευρώ στους αετούς. Ο Ζοάο Φέλιξ αποτελεί στοίχημα τόσο για τον προπονητή των κολτσονέρος, Ντιέγκο Σιμεόνε, όσο και για τον Ιταλό τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Αντρέα Μπέρτα.

Δεν τίθεται αμφιβολία για το ταλέντο του, αλλά το γεγονός ότι η "Ατλέτι" δίνει 120.000.000 ευρώ για έναν 19χρονο έχει τη σημειολογία του. Το ποσό που θα δαπανηθεί για τον Ζοάο Φέλιξ καταρρίπτει εκείνο του προηγούμενου καλοκαιριού (2018), όταν δόθηκαν 72.000.000 ευρώ για την απόκτηση του 70% των δικαιωμάτων του 23χρονου Γάλλου διεθνή μέσου, Τομά Λεμάρ, από τη Μονακό.

Ο συμπαίκτης των Ελλήνων διεθνών, Οδυσσέα Βλαχοδήμου και Ανδρέα Σάμαρη, αναμένεται άμεσα στη Μαδρίτη για να γίνει το νέο σημείο αναφοράς στο "Wanda Metropolitano". Τη σεζόν που τελείωσε, πέτυχε 15 γκολ σε 26 ματς στην Primeira Liga, ένα σε δύο ματς στο Λιγκ Καπ, ένα σε πέντε ματς στο κύπελλο και τρία σε έξι ματς στο Champions League.

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ