LA LIGA

Ατλέτικο Μαδρίτης: "Βολές" Τρίπιερ για Ποτσετίνο και Λίβι

Ατλέτικο Μαδρίτης: "Βολές" Τρίπιερ για Ποτσετίνο και Λίβι

Ευθεία επίθεση κατά του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και του Ντάνιελ Λίβι εξαπέλυσε ο Κίεραν Τρίπιερ, τονίζοντας πως κανείς από τους δύο δεν σεβάστηκε τις επιθυμίες του και όσα προσέφερε την τελευταία τετραετία στην Τότεναμ.

Τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από το Λονδίνο και την Τότεναμ για λογαριασμό της Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε γνωστούς ο Κίεραν Τρίπιερ σε δηλώσεις του σε αγγλικό μέσο. Ο 28χρονος που τα τελευταία χρόνια έκανε φανταστικά πράγματα με τα "σπιρούνια" φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Champions League, εμφανίστηκε απογοητευμένος από τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν οι Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και Ντάνιελ Λίβι και πέρασε στην επίθεση.

O Άγγλος διεθνής μπακ "έβγαλε στην σέντρα" τον πρώην προπονητή του αλλά και τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, κατηγορώντας τους για έλλειψη σεβασμού ως προς το πρόσωπο του και από τον τρόπο που τον μεταχειρίστηκαν.

" Δεν ήθελα να φύγω από την Τότεναμ, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή μετά τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκε ο προπονητής αλλά και ο πρόεδρος.

Είχα μιλήσει με τον κόουτς και τον είχα ρωτήσει για τα πλάνα του και δεν μπορούσε να μου απαντήσει αν θα με χρησιμοποιούσε. Δεν μπορούσε απλά να μου δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση. Μου έκρυβε πράγματα.

Είναι πολύ άσχημο να έχεις δώσει τα πάντα για έναν σύλλογο, να θέλεις να μείνεις για να προσφέρεις περισσότερα και να σε αντιμετωπίζουν κατά αυτόν τον τρόπο. Να σου δείχνουν πως δεν σε θέλουν.

Παρά τα όσα συνέβησαν δεν κρατάω κακία στον Ποτσετίνο και η αλήθεια είναι πως τον σέβομαι απεριόριστα.

Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι πως δεν πήρα μία ξεκάθαρη απάντηση. Προσπάθησα επανειλημμένως να μιλήσω στον πρόεδρο όμως δεν έπαιρνα απάντηση."

Ο Κίεραν Τρίπιερ μετακόμισε στην Μαδρίτη για λογαριασμό της Ατλέτικο το φετινό καλοκαίρι αντί 22 εκατ. ευρώ.

Στα τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκε στην Τότεναμ πραγματοποίησε 114 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας 2 γκολ, ενώ μοίρασε 24 ασίστ.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ