LA LIGA

Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπιλμπάο 2-0: Στην κορυφή της La Liga οι Μαδριλένοι

Atletico Madrid forward Alvaro Morata in action during the first half of an International Champions Cup soccer match against Real Madrid, Friday, July 26, 2019, in East Rutherford, N.J. Atletico Madrid won 7-3. (AP Photo/Steve Luciano)
Atletico Madrid forward Alvaro Morata in action during the first half of an International Champions Cup soccer match against Real Madrid, Friday, July 26, 2019, in East Rutherford, N.J. Atletico Madrid won 7-3. (AP Photo/Steve Luciano) AP

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 2-0 της Μπιλμπάο και σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της La Liga.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της Μπιλμπάο και σκαρφάλωσε στην κορυφή της La Liga με ένα παιχνίδι περισσότερο καθώς αναβλήθηκε το Classico ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα.

Για να έρθει αυτή η νίκη επί των Βάσκων οι Μαδριλένοι αρχικά είδαν τον Όμπλακ να κρατάει το μηδέν στην εστία με μια σωτήρια επέμβαση στο 3' εν συνεχεία πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 28' με τον Σαούλ με πλασέ μέσα από την περιοχή. Ο Όμπλακ μάλιστα είπε όχι και στο 31' σε σουτ του Ραούλ Γκαρσία.

Ενώ στο 63' η Μπιλμπάο έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά το γυριστό σουτ του Μουνιαίν βρήκε στην εξωτερική πλευρά της εστίας του Όμπλακ.

Το 2-0 έγινε στο 64' μετά από ωραία επίθεση των γηπεδούχων και προσπάθεια του Κορέα που γύρισε τη μπάλα με τον Ισπανό φορ σε κενή εστία ουσιαστικά να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στα άλλα δυο παιχνίδια που έγιναν το Σάββατο αρχικά η Λεγκανές του Δημήτρη Σιόβα επικράτησε με 1-0 της Μαγιόρκας με γκολ του Μπράιθγουαιτ και πήρε το πρώτο της τρίποντο τη φετινή σεζόν. Όσο για τον Έλληνα αμυντικό έγινε αλλαγή στο 59' της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας η Βαγιαδολίδ επικράτησε της Έιμπαρ με 2-0 μετά από τέρμα που πέτυχαν οι Γκουαρδιόλα στο 10' και Καρίμ στο 39'.

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

Βιγιαρεάλ - Αλαβές 4-1 (13'-65' Εκαμπί, 84' Μορένο, 90+1' Οντιβέρος/50' Λούκας Πέρεθ)

Σάββατο 26 Οκτωβρίου

Λεγκανές - Μαγιόρκα 1-0 (31' Μπρέθγουεϊτ)

Βαγιαδολίδ - Έιμπαρ 2-0 (10' Γκουαρδιόλα, 39' Καρίμ)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπιλμπάο 2-0 (28' Σαούλ, 64' Μοράτα)

Κυριακή 27 Οκτωβρίου

Θέλτα - Σοθιεδάδ

Γρανάδα - Μπέτις

Λεβάντε - Εσπανιόλ

Σεβίλλη - Χετάφε

Οσασούνα - Βαλένθια

PHOTO CREDITS: AP IMAGES

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ