LA LIGA

Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεγκανές 0-0: Γκέλα με την προτελευταία οι ροχιμπλάνκος

Atletico Madrid players react at the end of the Spanish Super Cup Final soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at King Abdullah stadium in Jiddah, Saudi Arabia, Monday, Jan. 13, 2020. (AP Photo/Hassan Ammar)
Atletico Madrid players react at the end of the Spanish Super Cup Final soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at King Abdullah stadium in Jiddah, Saudi Arabia, Monday, Jan. 13, 2020. (AP Photo/Hassan Ammar) AP

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έμεινε στη λευκή ισοπαλία με τη Λεγκανές στο "Wanda Metropolitano" για την 21η αγωνιστική της La Liga, χάνοντας δυο βαθμούς με την προτελευταία του πρωταθλήματος.

Εκτός προγράμματος γκέλα για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έμεινε στη λευκή ισοπαλία με την προτελευταία του πίνακα, Λεγκανές, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της La Liga και έμεινε μόνη στην 4η θέση, στο -2 από τη Σεβίλλη που νίκησε χθες (25/1) τη Γρανάδα με 2-0 στην έδρα της.

Οι ροχιμπλάνκος έπαιξαν με τη φωτιά και κάηκαν, συνεχίζοντας να έχουν μεγάλο ζήτημα παραγωγικότητας. Αλλωστε, μετρούν μόλις 22 γκολ στο πρωτάθλημα και κόντρα στην προτελευταία του βαθμολογικού πίνακα δεν κατάφεραν να πετύχουν έστω ένα τέρμα και να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο. Η Λεγκανές έχει 15 βαθμούς όσους και η τελευταία Εσπανιόλ.

Στο 94', ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Κουέγιαρ, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Σίλβα να κάθεται στα γκολπόστ, καθώς είχαν εξαντληθεί οι τρεις αλλαγές της Λεγκανές, η οποία πάντως υποχρέωσε την Ατλέτικο στην τέταρτη φετινή της ισοπαλία εντός έδρας.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΛΕΓΚΑΝΕΣ 0-0 (HIGHLIGHTS):

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ