LA LIGA

Ατλέτικο: Καβάνι ο εκλεκτός αντί-Γκριεζμάν

Ατλέτικο: Καβάνι ο εκλεκτός αντί-Γκριεζμάν
AP Photo/Francois Mori AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Ο Ουρουγουανός φορ της Παρί Σεν-Ζερμέν, Έντινσον Καβάνι, είναι ο εκλεκτός του προπονητή της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, για ν' αναπληρώσει το κενό που αφήνει ο Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης (14/5) ότι αποχωρεί από την Ατλέτικο μετά από πέντε χρόνια στην ομάδα της Μαδρίτης.

Ο 28χρονος Γάλλος διεθνής επιθετικός εξήγησε τους λόγους της αποχώρησής του από τους κολτσονέρος - ανοίγει ο δρόμος για τη μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα - αφήνει μεγάλο κενό, αλλά στην Ατλέτικο έχουν ήδη σχεδιάσει την επόμενη ημέρα.

Ο εκλεκτός για ν' αντικαταστήσει τον "Γκριζού" είναι ο Έντινσον Καβάνι. Ο Αργεντινός προπονητής της ομάδας της ισπανικής ομάδας, Ντιέγκο Σιμεόνε, κι ο συμπατριώτης του βοηθός του, Χερμάν Μπούργος, έχουν καταλήξει στον 32χρονο επιθετικό της Παρί Σεν-Ζερμέν.

Ο ίδιος θέλει ν' αποχωρήσει από την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας, η οποία εκτιμάται από τον ισπανικό Τύπο ότι θα τον αποδεσμεύσει αντί 45.000.000 ευρώ (η Ατλέτικο θα βάλει στα ταμεία της 96.000.000 από την αποχώρηση του Γκριεζμάν). Ο "Ματαδόρ" ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντανούμπιο, ενώ το 2007 ήλθε στην Ευρώπη για την Παλέρμο.

Το 2010 μετακόμισε στη Νάπολι, ενώ ύστερα από τρία χρόνια (2013) άφησε την Ιταλία για τη Γαλλία. Μεταγράφηκε στην Παρί, στην οποία ανήκει τώρα αντί 60.000.000 ευρώ.

Photo credits: AP images

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ