LA LIGA

Ατλέτικο: Ανακοίνωσε τον Φελίπε ως αντί-Γκοδίν

Brazil's Alex Telles kicks the ball during the friendly soccer match between Brazil and Panama at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Saturday, March 23, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)
Brazil's Alex Telles kicks the ball during the friendly soccer match between Brazil and Panama at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Saturday, March 23, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) AP

Η Ατλέτικο ανακοίνωσε την απόκτηση του Φελίπε από την Πόρτο αντί 20.000.000 ευρώ. Ο 29χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός προορίζεται ως αντικαταστάτης του Ντιέγκο Γκοδίν στην ομάδα της Μαδρίτης.

Σεφτέ στις μεταγραφές έκανε η Ατλέτικο. Η ομάδα της Μαδρίτης ανακοίνωσε την πρώτη της προσθήκη για τη θερινή περίοδο, την απόκτηση δηλαδή του Φελίπε από την Πόρτο αντί 20.000.000 ευρώ.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θα είναι ο αντικαταστάτης του Ντιέγκο Γκοδίν στους κολτσονέρος. Ο 33χρονος Ουρουγουανός δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας, αποχώρησε μετά από εννιά χρόνια κι οδεύει στο Μιλάνο για την Ίντερ.

Ο Φελίπε έχει ένα γκολ σε 31 ματς στην Primeira Liga, δύο σε έξι στο κύπελλο, τέσσερις συμμετοχές στο Λιγκ Καπ και ένα γκολ σε 10 αναμετρήσεις στο Champions League της τρέχουσας σεζόν. Η Πόρτο τον απέκτησε το 2016 από την Κορίνθιανς αντί 6.000.000 ευρώ το 2016 και κατάφερε να τον πουλήσει 20.000.000 ευρώ.

Η Ατλέτικο έχει κλείσει από τους "δράκους" και τον Μεξικανό μέσο, Έκτορ Ερέρα, ο οποίος θ' ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Προσπαθεί ακόμη ν' αποκτήσει από την πορτογαλική ομάδα και τον 26χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, Αλέξ Τέλες.

Photo credits: AP Images

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ