LA LIGA

''Ανάσες'' για Μέσι και Σουάρες με Λας Πάλμας

Barcelona's Messi, right, celebrates with teammate Suarez after scoring against Betis during the La Liga soccer match between Barcelona and Betis at the Villamarin stadium, in Seville, Spain on Sunday, Jan. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Barcelona's Messi, right, celebrates with teammate Suarez after scoring against Betis during the La Liga soccer match between Barcelona and Betis at the Villamarin stadium, in Seville, Spain on Sunday, Jan. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP

Χρόνο ξεκούρασης αναμένεται να έχουν οι Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες, στην εκτός έδρας αναμέτρησης της Πέμπτης (01/03) με την Λας Πάλμας. Οι λόγοι της απόφασης του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Με την αναμέτρηση της Πέμπτης (01/03) στην έδρα της Λας Πάλμας για το πρωτάθλημα, συνεχίζεται το ''βαρύ'' αγωνιστικό πρόγραμμα του τελευταίου μήνα για την Μπαρτσελόνα.

Οι συνεχόμενες αναμετρήσεις και η σημασία των ερχόμενων ματς με Ατλέτικο Μαδρίτης και Τσέλσι προβληματίζουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους συνεργάτες του, σε ότι έχει να κάνει με την αγωνιστική κατάσταση του Λιονέλ Μέσι.

Γι' αυτό το λόγο, οι δυο τους συζήτησαν πριν από λίγες εβδομάδες, με τον Αργεντινό σταρ να αποφασίζει πως θα ήταν καλό να ξεκουραστεί σε κάποιες από τις ερχόμενες αγωνιστικές τηςPrimera Division.Προφανώς, σκεπτόμενος το λίγο διάστημα που θα έχει για διακοπές το καλοκαίρι, εξαιτίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Παράλληλα, απών από το συγκεκριμένο ματς αναμένεται να είναι και ο Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός διεθνής φορ βρίσκεται στο όριο καρτών και ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θέλει να ρισκάρει πιθανή τιμωρία του, εν όψει και του ντέρμπι τίτλου με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

(AP Photo/Miguel Morenatti)

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ