LA LIGA

Άναψε "φωτιά" ο αδερφός του Γκριεζμάν στο twitter

Άναψε "φωτιά" ο αδερφός του Γκριεζμάν στο twitter

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει δημοσίευση του αδερφού του Αντουάν Γκριεζμάν στο twitter. Σε ποια ομάδα πιστεύει ότι θα συνεχίσει την καριέρα του ο σταρ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αναταραχή προκάλεσε ο αδερφός του Αντουάν Γκριεζμάν, εξαιτίας μίας φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Για την ακρίβεια, τίθεται θέμα για τον επόμενο προορισμό του παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Τεό Γκριεζμάν ανέβασε φωτογραφία του "Old Trafford", με τους φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να γεμίζουν τη σχετική δημοσίευση με σχόλια, με τα οποία ζητούν απ' τον Γκριεζμάν να αφήσει την Ατλέτικο και να γίνει κάτοικος Μάντσεστερ.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατο (6/1) δημοσίευμα της Sun έκανε λόγο για μυθική πρόταση της Γιουνάιτεντ για τον 25χρονο επιθετικό. Άξιο αναφοράς είναι ότι οι "κόκκινοι διάβολοι" εμφανίζονται να προσφέρουν στον Γάλλο σταρ συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει 12.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο!

Τεράστιο ποσό, το οποίο θα τον μετατρέψει αυτόματα σε έναν απ' τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του πλανήτη.

Η δημοσίευση του Τεό Γκριεζμάν ξαναφέρνει την υπόθεση στην επικαιρότητα και οι φίλαθλοι του αγγλικού συλλόγου μπορούν να ονειρεύονται ότι ο Γάλλος θα βάλει το όνομά του δίπλα σε εκείνα των Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Πολ Πογκμπά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μυθική πρόταση της Γιουνάιτεντ στον Γκριεζμάν!
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ