LA LIGA

Άλλαξε ο επόπτης του Ρεάλ - Μπαρτσελόνα!

Άλλαξε ο επόπτης του Ρεάλ - Μπαρτσελόνα!

Μετά τις καταγγελίες επόπτη ότι δέχθηκε πιέσεις να ευνοήσει τη Ρεάλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο διαιτητής άλλαξε τον επόπτη με τον οποίον σφύριξε τα τελευταία 22 ματς του στη Liga. Τραυματισμός η επίσημη αιτιολογία.

Ήταν δεδομένο ότι οι Ραούλ Καμπανιέρο Μαρτίνεθ και Χόρχε Κανέλο Πριέτο θα ήταν οι βοηθοί του Ανδαλουσιανού διαιτητή του "clasico", Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν. Ωστόσο, η Τεχνική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοίνωσε ότι ο Χόρχε Κανέλο Πριέτο δεν θα είναι παρών στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" το Σάββατο το βράδυ, αλλά θα τον αντικαταστήσει ο Ντιέγο Μπαρμπέρο λόγω τραυματισμού.

Αλλαγή που προκαλεί έκπληξη μιας κι ο Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν σφύριξε τα τελευταία του 22 ματς στη Liga έχοντας πλάι του, τον Χόρχε Κανέλο Πριέτο. Η είδηση αυτή δεν θα προκαλούσε έκπληξη εάν δεν έβλεπε το φως τη δημοσιότητας η ανώνυμη καταγγελία επόπτη, στις 22 Οκτώβρη, ότι έγινε αποδέκτης πιέσεων για να ευνοήσει τη Ρεάλ στο "clasico" της 21η Νοεμβρίου.

Το όνομα του καταγγέλλοντα δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας, αλλά την Τρίτη η επιτροπή κατά της διαφθοράς άνοιξε νέα έρευνα. Η τελευταία φορά που ο Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν σφύριξε χωρίς να έχει δίπλα του τους Ραούλ Καμπανιέρο Μαρτίνεθ και Χόρχε Κανέλο Πριέτο, ήταν τη 17η Μαΐου του 2014 και την αναμέτρηση της Ρεάλ με την Εσπανιόλ.

Τυχαίο ή όχι, η σπέκουλα συνεχίζεται πάνω στο εν λόγω θέμα και δίνει τροφή για νέα δημοσιεύματα στα καταλανικά ΜΜΕ...

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ