LA LIGA

Αγωνιστικός χώρος με... τρύπες σαν κρατήρες στο Βαγιαδολίδ - Μπαρτσελόνα (VIDEO)

Αγωνιστικός χώρος με... τρύπες σαν κρατήρες στο Βαγιαδολίδ - Μπαρτσελόνα (VIDEO)

Δείτε εικόνες από τον τραγικό αγωνιστικό χώρο του Βαγιαδολίδ - Μπαρτσελόνα, που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στην Ισπανία (video).

Ο πρόεδρος της Βαγιαδολίδ, Κάρλος Σουάρεθ, παραδέχθηκε την ευθύνη του συλλόγου για τον απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο του "Χοσέ Σορίγια", στον οποίο διεξήχθη το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για τη 2η αγωνιστική της Primera Division.

Το χορτάρι στρώθηκε μόλις τέσσερις μέρες πριν από τη σέντρα, με συνέπεια να μην έχει προλάβει να φτάσει σε καλή κατάσταση για τη διεξαγωγή αγώνα. Σχεδόν κάθε πάτημα ποδοσφαιριστή προκαλούσε την αποκοπή ενός μεγάλου κομματιού γρασιδιού, που οδηγούσε σε προσπάθειες των παικτών να μπαλώσουν τους... κρατήρες που δημιουργούνταν.

"Θεωρήσαμε ότι θα ήταν καλύτερα από ό,τι ήταν και ότι δεν θα έφευγε τόσο πολύ. Είναι ευθύνη μας και αν τιμωρηθούμε με πρόστιμο, φυσικά πιστεύω ότι θα είναι δίκαιο. Όταν είναι φρέσκο το στρώσιμο του χλοοτάπητα, ακόμα κι αν είναι καλής ποιότητας γρασίδι, μπορεί να βγει, αν και δεν νομίζαμε ότι θα γινόταν τόσο πολύ. Είχαμε περιορισμένο χρονικό διάστημα, επειδή πήραμε την άνοδο στα μέσα Ιουνίου και πιστεύαμε ότι θα προλαβαίναμε", δήλωσε ο πρόεδρος των "νεοφώτιστων".

Οι εικόνες που μεταδίδουν τα ισπανικά κανάλια δικαιώνουν τους Ερνέστο Βαλβέρδε, Ζεράρ Πικέ και Σέρχιο Μπουσκέτς που αποκάλεσαν "ντροπιαστικό" και "σαν παραλία" τον αγωνιστικό χώρο. Ο πρόεδρος της λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, επιβεβαίωσε ότι "η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν πληροί τις προϋποθέσεις που υπάρχουν για την Primera Division" και πρόσθεσε ότι θα υπάρξει πειθαρχική έρευνα.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ