ΣΚΩΤΙΑ

Χιμπέρνιαν και ομάδες της αγγλικής Championship για τον Γκόγκιτς

Χιμπέρνιαν και ομάδες της αγγλικής Championship για τον Γκόγκιτς

Ο Άλεξ Γκόγκιτς έκανε σπουδαία σεζόν με τη Χάμιλτον στη σκωτσέζικη Premiership και ήδη αρκετές ομάδες της χώρας, αλλά και του αγγλικού ποδοσφαίρου έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για εκείνον.

Στην ψηφοφορία για τους κορυφαίους κεντρικούς μέσους του σκωτσέζικου πρωταθλήματος, ήταν τέταρτος πίσω από τους Κάλουμ ΜακΓκρέγκορ (Σέλτικ), Ράιαν Τζακ (Ρέιντζερς), Σκοτ Μπράουν (Σέλτικ). Ο Άλεξ Γκόγκιτς έπαιξε τη σεζόν 2019/20 σε 29 αγώνες της Premiership, κράτησε τη Χάμιλτον στην πρώτη κατηγορία μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά και ένα χειρουργείο στο γόνατο, ήταν ο iron man στη μεσαία γραμμή κι ο άνθρωπος που έβαλαν στο στόχαστρό τους αρκετά club της χώρας.

Ο 26χρονος Σερβοκύπριος, γιος του Σίνισα Γκόγκιτς, αποχαιρέτησε την Χάμιλτον μετά από τέσσερα χρόνια και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Χιμπέρνιαν είναι ήδη μία από τις ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για εκείνον, καθώς ο προπονητής Τζακ Ρος κράτησε την πρωτιά του Γκόγκιτς σε όλο πρωτάθλημα στις αναχαιτίσεις (interceptions) και αναζητά έναν παίκτη που θα σταθεί άμεσα στην βασική ενδεκάδα.

Για τον Γκόγκιτς έχουν ρωτήσει ομάδες και από την αγγλική Championship, αλλά και από την ελληνική Superleague. Ο σκληροτράχηλος ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, το 2013 βρέθηκε στη Σουόνσι και από το 2017 κι έπειτα φορούσε τη φανέλα της Χάμιλτον με την οποία κατάφερε να ξεχωρίσει φέτος χάρη στα "γεμάτα" ενενηντάλεπτά του.

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ