ΣΚΩΤΙΑ

Στο 90' απέδρασε η Ρέιντζερς από την έδρα της Κιλμάρνοκ

Rangers' coach Steven Gerrard gestures to the players during the Europa League soccer match between Villarreal and Rangers at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Thursday, Sept. 20, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz)
Rangers' coach Steven Gerrard gestures to the players during the Europa League soccer match between Villarreal and Rangers at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Thursday, Sept. 20, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz) AP

Με τέρμα του Γκόλντσον στο 90' η Ρέιντζερς κατάφερε να πάρει την εκτός έδρας νίκη με 2-1 από την Κιλμάρνοκ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σκωτίας.

Η Ρέιντζερς ήταν προ των πυλών μιας γκέλας με το... καλημέρα του νέου σκωτσέζικου πρωταθλήματος. Ο Γκόλντσον όμως είχε άλλη άποψη και χάρισε μια μεγάλη και αγχωτική νίκη στους "Διαμαρτυρόμενους" με 2-1 στην έδρα της Κιλμάρνοκ

Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ προηγήθηκε στο 18' με τον Άρφιλντ, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 83' με τον Ο΄Ντόνελ. Επτά λεπτά μετά ήρθε η λύτρωση με τον Γκόλντσον για τη Ρέιντζερς.

Στον δεύτερο σημερινό (4/8) αγώνα της πρώτης αγωνιστικής της Premiership, η Αμπερντίν νίκησε 3-2 την Χαρτς, ενώ χθες (3/8) η Σέλτικ συνέτριψε με 7-0 τη Σεντ Τζόνστον.

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ