ΣΚΩΤΙΑ

Σέλτικ: Ο Λένον "έκραξε" τον Μπολινγκολί που έσπασε την καραντίνα

Glasgow Celtic FC Neil Lennon adjusts his face mask during a friendly soccer match between Paris Saint Germain and Glasgow Celtic FC at Parc des Princes Stadium in Paris, Tuesday, July 21, 2020. (AP Photo/Francois Mori)
Glasgow Celtic FC Neil Lennon adjusts his face mask during a friendly soccer match between Paris Saint Germain and Glasgow Celtic FC at Parc des Princes Stadium in Paris, Tuesday, July 21, 2020. (AP Photo/Francois Mori) AP

Ο τεχνικός της Σέλτικ, Νιλ Λένον, άσκησε κριτική στον ποδοσφαιριστή του Μπολί Μπολινγκολί, ο οποίος δεν τήρησε τους υγειονομικούς κανόνες και προκάλεσε την αναβολή των δύο επόμενων αγώνων της ομάδας του.

Θέμα δημιουργήθηκε στην Σέλτικ με πρωταγωνιστή τον Μπολί Μπολινγκολί. Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής των Σκωτσέζων ταξίδεψε την περασμένη εβδομάδα στην Ισπανία, όμως κατά την επιστροφή του δεν τήρησε την απαιτούμενη καραντίνα των δεκατεσσάρων ημερών.

Αντ' αυτού αγωνίστηκε στην ισοπαλία με την Κιλμάρνοκ, σε ένα παιχνίδι που αγωνίστηκε βασικός και ο δικός μας, Βασίλης Μπάρκας. Η Σέλτικ ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του παίκτη της, ο οποίος θα δεχθεί τιμωρία για τα πεπραγμένα του. Οι Κέλτες ενημέρωσαν ότι όλο το προσωπικό εξετάστηκε δύο φορές για κορονοϊό, χωρίς να υπάρχουν κρούσματα.

Ακόμη και ο προπονητής της Σέλτικ, Νιλ Λένον, μίλησε με σκληρή γλώσσα για τον Μπολινγκολί: "Ήμασταν απολύτως τρομαγμένοι. Ο σύλλογος τηρούσε πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Προσπαθούμε να συνεχίζουμε να παίζουμε και έχουμε απογοητευτεί από τις εγωιστικές πράξεις ενός ατόμου. Προπονήθηκε όλη την εβδομάδα και έβαλε σε ρίσκο όλους τους παίκτες".

Ως εκ τούτου, τα δύο επόμενα παιχνίδια της Σέλτικ απέναντι στην Σεντ Μίρεν και την Αμπερντίν ακυρώθηκαν από την κυβέρνηση της χώρας.

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ