ΣΚΩΤΙΑ

Σέλτικ: Κόλλησε στο 1-1 στο ντεμπούτο του Μπάρκα

Σέλτικ: Κόλλησε στο 1-1 στο ντεμπούτο του Μπάρκα

Η Σέλτικ άφησε βαθμούς τη δεύτερη αγωνιστική της σκωτσέζικης Πρέμιερσιπ κόντρα στην Κιλμάρνοκ στο "Ράγκμπι Παρκ". Ντεμπούτο για τον Βασίλη Μπάρκα με τη φανέλα των πρωταθλητών Σκωτίας.

O Βασίλης Μπάρκας έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Σέλτικ τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στην Κιλμάρνοκ, καθώς έπεισε τον Νιλ Λένον με την απόδοσή του μεσοβδόμαδα στις προπονήσεις και έδειξε έτοιμος.

Οι πρωταθλητές Σκωτίας άφησαν τους πρώτους τους βαθμούς για τη νέα σεζόν στο "Ράγκμπι Παρκ" παρότι προηγήθηκαν.

Ο Ράιαν Κρίστι άνοξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο ενδέκατο λεπτό. Δεκατρία λεπτά αργότερα η "Κίλι" ξαναμπήκε στο παιχνίδι όταν ο Καμπαμπά κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Κρις Μπερκ.

Ο Βασίλης Μπάρκας μάντεψε σωστά την πλευρά, ωστόσο η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των "Χουπς". Από εκεί και πέρα η παρουσία του ήταν ικανοποιητική δεδομένου ότι επρόκειτο και για ντεμπούτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νιλ Λένον προσπάθησε να αλλάξει σχηματισμό και να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, αλλά η Κιλμάρνοκ είχε διαβάσει σωστά το ματς, έκλεισε τα καρέ της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το 1-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Έλληνα τερματοφύλακα την Τετάρτη εκτός έδρας κόντρα στη Σεντ Μίρεν.

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ