ΣΚΩΤΙΑ

Μπάγερν και Ρεάλ για Μουσά Ντεμπελέ

Moussa Dembele during the UEFA Champions League match corresponding to group stage match between FC Barcelona - Celtic FC, played at Camp Nou on 13th Sep 2016 in Barcelona, Spain. (Photo by Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images)
Moussa Dembele during the UEFA Champions League match corresponding to group stage match between FC Barcelona - Celtic FC, played at Camp Nou on 13th Sep 2016 in Barcelona, Spain. (Photo by Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images) NURPHOTO VIA GETTY IMAGES

Έξι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Μουσά Ντεμπελέ, με δύο εξ αυτών να μοιάζουν περισσότερο αποφασισμένες ως προς τη διεκδίκησή του. Πόσο κοστολογείται από την ομάδα του ο 20χρονος.

Τον περασμένο Δεκέμβρη διέρρευσε ότι η Σέλτικ αρνήθηκε πρόταση 35.000.000 ευρώ για τον Μουσά Ντεμπελέ από την Τσέλσι, με τον ίδιο τον παίκτη να δίνει ένα ιδιαίτερα... πικάντικο τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να μετακομίζει στην Premier League.

Ωστόσο, με τη ζήτηση για τον 20χρονο φορ να αυξάνεται διαρκώς, το πιθανότερο είναι πως η σκωτσέζικη ομάδα δεν θα καταφέρει να τον διατηρήσει στις τάξεις της και μετά το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, πέραν των "μπλε", υπάρχουν άλλες πέντε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που παρακολουθούν την περίπτωση του Γάλλου. Ο λόγος για τις Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου, με τις δύο τελευταίες να έχουν προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα το ενδιαφέρον τους.

Οι Βαυαροί παρουσιάζονται έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του, ενώ η Ρεάλ έχει ζητήσει από τους διοικούντες της Σέλτικ να την κρατούν ενήμερη αναφορικά με την κατάσταση του παίκτη και τις επίσημες προτάσεις άλλων συλλόγων.

Από την πλευρά τους, οι πρωταθλητές Σκωτίας φέρονται να τον κοστολογούν γύρω στα 47.000.000 ευρώ. Ο Ντεμπελέ μεταγράφηκε στη Σέλτικ έναντι 350.000 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι από τη Φούλαμ και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει συνολικά 41 εμφανίσεις και έχει πετύχει 27 γκολ.

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ