ΣΚΩΤΙΑ

Ήττα για Σέλτικ πριν από την ΑΕΚ

Ήττα για Σέλτικ πριν από την ΑΕΚ
EUROKINISSI

Η Σέλτικ γνώρισε εκτός έδρας ήττα από τους Χαρτς για τη 2η αγωνιστική της Premier League Σκωτίας, πριν ταξιδέψει στην Ελλάδα για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ στα προκριματικά Champions League.

Σε διαβολοβδομάδα εξελίσσεται αυτή που διανύει η Σέλτικ, αφού μετά από το 1-1 στη Γλασκώβη με αντίπαλο την ΑΕΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ήρθε η ήττα με 0-1 στο Εδιμβούργο από τους Χαρτς για τη 2η αγωνιστική της Premier League Σκωτίας.

Σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με επτά κίτρινες κάρτες και μία κλοτσιά του Στίβεν Νέισμιθ στον Τζόνι Χέιζ που διέφυγε του διαιτητή, οι "καρδιές" βρήκαν το γκολ της νίκης με τον Κάιλ Λάφερτι στο 56', μετά από όμορφη προσπάθεια του Ούτσε Ικπεάζου.

Η ομάδα του Μπρέντζαν Ρότζερς, που παρατάχθηκε με ορισμένες αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που αντιμετώπισε την Ένωση, ταξιδεύει στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα, ώστε την Τρίτη να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Η σύνθεση της Σέλτικ: Γκόρντον, Λούστιγκ, Σιμούνοβιτς, Χέντρι, Τίερνι, Χέιζ (63' Φόρεστ), Μπράουν, Εμπουέ (70' Ρόγκιτς), Σινκλέρ, Μακγκρέγκορ, Γκρίφιθς (63' Εντουάρ)

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Χαρτς - Σέλτικ 1-0 (56' Λάφερτι)

Νταντί - Αμπερντίν 0-1 (75' πέν. Μακέι Στίβεν)

Μάδεργουελ - Χάμιλτον 0-1 (67' Μπόιντ

Λίβινγκστον - Κιλμάρνοκ 0-0

12/08 17:00 Ρέιντζερς - Σεντ Μίρεν

12/08 17:00 Σεντ Τζόνστοουν - Χιμπέρνιαν

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ