ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ηρωική πράξη του άσου της Σέλτικ που έσωσε φαν των Ρέιντζερς από μπούλινγκ!

Η ηρωική πράξη του άσου της Σέλτικ που έσωσε φαν των Ρέιντζερς από μπούλινγκ!

Σέλτικ και Ρέιντζερς είναι αντίπαλοι μόνο εντός γηπέδου καθώς έξω από αυτό μπορούν να ενωθούν κόντρα στον κοινό εχθρό που δεν είναι άλλος από την ωμή και σκληρή βία. Ένας παίκτης και ένας οπαδός ήρθαν να το προσυπογράψουν.

Μία απίστευτη ανθρώπινη ιστορία εκτυλίχτηκε και είδε το φως της δημοσιότητας το τελευταίο 24ωρο με δύο πρωταγωνιστές από δύο (φαινομενικά) εντελώς διαφορετικούς κόσμους: τον 31χρονο Ιρλανδό εξτρέμ της Σέλτικ Τζόνι Χάγιες και τον 11χρονο φίλο της Ρέιντζερς, Κάλουμ Μάκλβορ.

Πώς συναντήθηκαν και έφτασαν να ενωθούν και να γίνουν ένα οι δύο αυτοί κόσμοι; Ο δεύτερος έπεσε θέμα μπούλινγκ όταν του επιτέθηκαν και του άσκησαν σωματική βία (μπουνιές και κλωτσιές) τέσσερα αγόρια από το σχολείο του στο δρόμο προς το σπίτι του και ο πρώτος τον έσωσε από το μαρτύριο που πέρασε όταν εμφανίστηκε ξαφνικά και έτρεψε σε φυγή τους τυρράνους του πιτσιρικά.

Αφού τον έσωσε από τα χειρότερα, ο ποδοσφαιριστής των "καθολικών" ρώτησε τον μικρό φαν των "τζερς" αν ήθελε να τον πάει σπίτι με το αμάξι του ενώ δύο εβδομάδες αργότερα του έστειλε σε δέμα μία υπογεγραμμένη φανέλα της Σέλτικ που είχε φορέσει σε πρόσφατο παιχνίδι.

Την ιστορία που προηγήθηκε, ο μικρός φαν της Ρέιντζερς τη διηγήθηκε με ιδιαίτερο τρόπο στο " STV News" και η αλήθεια είναι πως κατάφερε να προκαλέσει ρίγη συγκίνησης σε όλη την σκωτσέζικη ποδοσφαιρική κοινότητα και όχι μόνο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ:

"Με χτυπούσαν με χέρια και με πόδια και δεν μπορούσα να αντιδράσω μέχρι που εμφανίστηκε ο Τζόνι Χάγιες και είδε τι συνέβαινε. Με μάζεψε και με βοήθησε, ενώ με ρώτησε αν είμαι εντάξει και αν ήθελα να με πετάξει με το αμάξι του μέχρι το σπίτι μου.

Του είπα όχι επειδή δεν ήξερα αν η μητέρα μου θα μου το επέτρεπε. Έτσι με ακολούθησε στο δρόμο οδηγώντας σιγά ώστε να βεβαιωθεί πως θα γύριζα πίσω ασφαλής. Άργησα να συνειδητοποιήσω ποιος είναι. Η μητέρα μου του έστειλε ευχαριστήριο μήνυμα και ζήτησε ένα αυτόγραφό του και μετά από μερικές εβδομάδες έφτασε στο σπίτι μας ένα δέμα.

Το άνοιξα. Έπαθα ένα μεγάλο σοκ καθώς ήταν φανέλα της Σέλτικ που είχε μάλιστα την υπογραφή του. Είχε ακόμα λεκέδες από λάσπη από το ματς που είχε δώσει και τη φορούσε, οπότε αυτό με χαροποίησε. Το μήνυμα από τον άσο της Σέλτικ έλεγε: "Κάλουμ, μην αφήνεις τα αγόρια από το σχολείο να σου ρίχνουν το ηθικό, αυτοί που κάνουν μπούλινγκ δεν αξίζουν το χρόνο σου.

Εάν ποτέ χρειαστείς κάτι, να ξέρεις πως απέχω μόλις πέντε λεπτά με το αμάξι. Τζόνι. Με έκανε να νιώσω πολύ καλά παρότι υποστηρίζω την Ρέιντζερς. Όλοι οι φίλοι μου με ρωτούν αν τώρα είμαι φαν της Σέλτικ. Ίσως, τους απαντώ. Τώρα θα στηρίζω λίγο και την Σέλτικ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ