ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ζεζούς: "Ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν τα καταφέραμε"

Ζεζούς: "Ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν τα καταφέραμε"

Ο προπονητής της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεζούς, υποστήριξε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη από τον ΠΑΟΚ ωστόσο επέρριψε την ευθύνη για την ήττα (2-1) και τον αποκλεισμό στον ίδιον και τους παίκτες του.

Η Μπενφίκα γνώρισε την ήττα (2-1) και τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον προπονητή της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας, Ζόρζε Ζεζούς, να υποστηρίζει ότι οι παίκτες του ήταν καλύτεροι, επιρρίπτοντας ωστόσο την ευθύνη στους ίδιους.

"Δύο πράγματα μπορούμε να πούμε σήμερα. Αν δούμε μόνο το αποτέλεσμα, σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει κάτι θετικό, αλλά βλέποντας τα στατιστικά του αγώνα, θα δούμε ότι εμείς είχαμε 16 τελικές κι ο ΠΑΟΚ μόλις 2. Η αποτελεσματικότητά μας σίγουρα δεν ήταν καλή. Στο πρώτο ημίχρονο, παίξαμε καλά και δείξαμε την ποιότητά μας. Στο δεύτερο μέρος, άλλαξε λίγο ο αγώνας, είδαμε έναν ΠΑΟΚ που ξέραμε ότι μπορούσε να απειλήσει μέσα από αντεπιθέσεις και αυτό δυστυχώς έγινε. Δεν καταφέραμε να το σταματήσουμε. Το όνειρό μας για καταξίωση στην Ευρώπη σταματάει εδώ φέτος, αλλά έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι το Σάββατο στο πρωτάθλημα. Ήμασταν καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, θα εξετάσουμε τα αρνητικά από αυτό το παιχνίδι, αλλά εγώ κρατάω και κάποια θετικά.

Όντως, συμφωνώ ότι στη φάση του 1-0 και μετά η ομάδα χάθηκε. Επηρεαστήκαμε σίγουρα, δεν έχουμε δέσει ακόμα σαν ομάδα, δεν είχαμε άλλο επίσημο παιχνίδι. Αλλά θα ξαναπώ ότι είδα πολλά θετικά. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, είχαμε την κατοχή και είχαμε απέναντί μας έναν τερματοφύλακα που έβγαλε πολλές φάσεις. Είμαστε στενοχωρημένοι, γιατί ένας στόχος μας σταματάει σήμερα. Όνειρό μας είναι να προχωράει η ομάδα και να είναι πάντα στην ελίτ στην ομάδα. Εγώ πάντως όπως είπα κρατάω και θετικά από αυτό το παιχνίδι. Δεν έχει καμία σχέση η περσινή, με τη φετινή χρονιά. Φέτος, ήμασταν όλοι σίγουροι ότι μπορούσαμε να προχωρήσουμε και δυστυχώς φταίμε εμείς οι ίδιοι που δεν τα καταφέραμε", υποστήριξε και στη συνέχεια τόνισε:

Για το Europa League: "Όνειρό μας δεν ήταν να σταματήσουμε εδώ. Ξέραμε ότι θα είχαμε δύο πολύ δύσκολους αγώνες με τον ΠΑΟΚ και την Κράσνονταρ για να περάσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ κέρδισε, το σκορ είναι αυτό, δεν αλλάζει τίποτα, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε και το μέλλον θα έχει πολλές επιτυχίες για την ομάδα μου".

Για τον ρόλο του Γιαννούλη: "Είναι αλήθεια ότι το γνωρίζαμε ότι η αριστερή πλευρά του είναι η πιο δυνατή, περιμέναμε τις περισσότερες επιθέσεις από εκεί. Ήμασταν διαβασμένοι και φάνηκε και στο γήπεδο. Είχαμε την κατοχή, είχαμε τις ευκαιρίες και ήμασταν πιο επιθετικοί. Στο ποδόσφαιρο δυστυχώς μετράνε τα γκολ και όχι τα στατιστικά και ο ΠΑΟΚ κέρδισε. Στο ποδόσφαιρο δυστυχώς μετράει το γκολ και τίποτα άλλo.

Eίδα κάποιους παίκτες να πέφτουν στο δεύτερο μέρος κι έπρεπε να τραβήξω πιο πίσω τον Πίζι. Δεχθήκαμε το γκολ κι αυτό έχει να κάνει με την ομαδική δουλειά. Η αποτελεσματικότητα του αντιπάλου ήταν εκπληκτική και είναι πολύ λάθος να δέχεσαι δύο γκολ σε δύο επιθέσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πορτογαλικός Τύπος: Ελληνική τραγωδία στην Τούμπα
Ο Γιαννούλης πάει τον ΠΑΟΚ τρένο στους ομίλους
Μπενφίκα: Ο Κολοσσός εκατομμυρίων που γκρεμίστηκε από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα
Βαθμολογία UEFA: Ο ΠΑΟΚ δίνει ελπίδες στην Ελλάδα
ΠΑΟΚ - Μπενφίκα 2-1: ΠΑΟΚάρα είσαι τρέλα
TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ