ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Υποψήφιος πρόεδρος Σπόρτινγκ: "Χάσαμε τον Τουρέ από τον Ολυμπιακό"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Σπόρτινγκ, Πέδρο Μαδέιρα Ροδρίγκες, υποστήριξε ότι ήταν κοντά σε συμφωνία με τον Γιαγιά Τουρέ, αλλά αυτός προτίμησε τον Ολυμπιακό.

Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινείται η Σπόρτινγκ, καθώς σε λίγες ημέρες (8/9) θα αναδειχθεί ο νέος πρόεδρος των "λιονταριών" της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

Ένας εκ των υποψηφίων κι αουτσάιντερ για τη ψηφοφορία, μίλησε για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει σε περίπτωσης ανάληψης της προεδρίας.

Ο Πέδρο Μαδέιρα Ροδρίγκες τόνισε ότι έχει συμφωνήσει με τον 37χρονο Άγγλο αμυντικό, Τζον Τέρι και υποστήριξε ότι ότι ήταν κοντά σε συμφωνία με τον Γιαγιά Τουρέ, αλλά αυτός προτίμησε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

"Είμαι πολύ κοντά στο να παρουσιάσω παίκτες που θα είναι άμεσα διαθέσιμοι στη Σπόρτινγκ. Εάν ήθελα, θα παρουσίαζα σήμερα τρεις παίκτες. Μόνο που δεν μπορώ να τους ανακοινώσω σήμερα, γιατί δεν μπορώ να ξεπεράσω ένα όριο. Θα ήταν πολύ εύκολο να παρουσιάσω τώρα τους τρεις παίκτες.

Είναι ξένοι. Ένας αριστερός μπακ, ένας κεντρικός επιθετικός κι ένας μεγάλος πρωταθλητής, ένας άνθρωπος για τ' αποδυτήρια όπως ο Πίτερ Σμάιχελ. Είναι ο Τζον Τέρι.

Παίκτες που είναι ελεύθεροι. Δυστυχώς χάσαμε τον Μαρκίζιο (ανακοινώθηκε από τη Ζενίτ), θα ήταν παίκτης μας εάν ήμουν πρόεδρος από την περασμένη εβδομάδα. Σήμερα χάσαμε έναν παίκτη που πήγε στον Ολυμπιακό (Γιαγιά Τουρέ σύμφωνα με τους Πορτογάλους)."

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ