ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Το πρώτο γκολ του Ερνάνι δεν ήταν αρκετό για την Πόρτο

Το πρώτο γκολ του Ερνάνι δεν ήταν αρκετό για την Πόρτο

Ο Ερνάνι σκόραρε για πρώτη φορά στη δεύτερη θητεία του στην Πόρτο, ωστόσο η Σάβες ισοφάρισε στο τελικό 1-1 στο "Ντραγκάο" για το Taça da Liga.

Η Πόρτο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σάβες στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου στο Taça da Liga, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι στο "Ντραγκάο". Οι πρωταθλητές ήταν ανώτεροι, αλλά βρήκαν απέναντί τους ένα τείχος που τους προκάλεσε εκνευρισμό, με αποτέλεσμα να αποβληθεί ακόμα και ο προπονητής τους, Σέρζιο Κονσεϊσάο.

Τη λύση φάνηκε να δίνει ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο Ερνάνι, ο οποίος πέρασε αλλαγή στο 72' και δύο λεπτά αργότερα, σε μία φάση διαρκείας, πλάσαρε από κοντά και έκανε το 1-0. Αυτό ήταν το πρώτο τέρμα του 27χρονου Πορτογάλου εξτρέμ με τη φανέλα της Πόρτο μετά από την επιστροφή του το καλοκαίρι του 2017.

Η άμυνα των... αναπληρωματικών, όμως, αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και στο 83' δέχθηκε γκολ από τη μικρή περιοχή από τον αμαρκάριστο Στέφεν Εουστάκιο, με συνέπεια οι "δράκοι" να μείνουν στο 1-1. Ο Βενσάν Αμπουμπακάρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στις καθυστερήσεις, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για χέρι.

Η σύνθεση της Πόρτο (4-4-2): Βανά, Πέντρο, Φελίπε, Λέιτε, Τέλες, Οταβίνιο (84' Αμπουμπακάρ), Ντανίλο, Ερέρα, Κορόνα (60' Μπραχιμί), Μαρεγκά, Αντριάν (72' Ερνάνι)



Η βαθμολογία και το πρόγραμμα του Taça da Liga

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ