Το διαιτητικό δικαστήριο της πορτογαλικής Ομοσπονδίας δικαίωσε Ποντένσε και Ρουί Πατρίσιο

Σωστά διέκοψαν μονομερώς τη συνεργασία τους με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας οι Ποντένσε και Ρουί Πατρίσιο, όσον αφορά τους "αμιγώς αθλητικούς σκοπούς", έκρινε το διαιτητικό δικαστήριο της πορτογαλικής Ομοσπονδίας.

Μετά την επίθεση των οπαδών της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας σε παίκτες και προπονητικό επιτελείο της ομάδας τον περασμένο Μάιο, Ρουί Πατρίσιο και Ντάνιελ Ποντένσε πατώντας στη σχετική νομοθεσία κατήγγειλαν τις συμβάσεις τους και τερμάτισαν μονομερώς τη συνεργασία τους με τον σύλλογο.

Ο πρώτος κατέληξε στην αγγλική Γουλβς και ο δεύτερος στον Ολυμπιακό, με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας να προσφεύγει στα δικαστήρια διεκδικώντας αποζημιώσεις.

Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (20/7), το διαιτητικό δικαστήριο της πορτογαλικής Ομοσπονδίας έκρινε πως οι δύο παίκτες σωστά διέκοψαν μονομερώς τη συνεργασία τους με τα "λιοντάρια της Λισσαβώνας" όσον αφορά τους "αμιγώς αθλητικούς σκοπούς".

Απόφαση που αμφισβητείται έντονα από την Σπόρτινγκ, που επιμένει ότι δεν είναι νόμιμη η ενέργεια των δύο παικτών.

Σχετικά με την εργασιακή σχέση, η υπόθεση παραμένει ενώπιον των πορτογαλικών δικαστηρίων και η εκδίκαση θα γίνει στο εργατικό ή το αθλητικό δικαστήριο.

Photo credits: eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ποια Θεσσαλονίκη, έχεις φάει κρητική Μπουγάτσα;

Στη Θεσσαλονίκη η μπουγάτσα είναι θρύλος, στην Κρήτη είναι πατροπαράδοτο έθιμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ