ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Την πιο υψηλή ρήτρα στην ιστορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου ο Ζέντσον!

Benfica's Gedson Fernandes, right, scores a goal that was disallowed for an offside position during the Champions League playoffs, first leg, soccer match between Benfica and PAOK at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Aug. 21, 2018. (AP Photo/Armando Franca)
Benfica's Gedson Fernandes, right, scores a goal that was disallowed for an offside position during the Champions League playoffs, first leg, soccer match between Benfica and PAOK at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Aug. 21, 2018. (AP Photo/Armando Franca) AP

Η Μπενφίκα επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Ζέντσον Φερνάντες μέχρι το 2023 και του έβαλε την υψηλότερη ρήτρα στην ιστορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Τουτέστιν, 120.000.000 ευρώ.

Αγωνίστηκε στα ματς με τον ΠΑΟΚ για τα playoffs του Champions League και θα συναντήσει (και) την ΑΕΚ στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ζέντσον Φερνάντες επέκτεινε τη συνεργασία του με την Μπενφίκα μέχρι το 2023. Οι "αετοι" όχι μόνο "έδεσαν" τον 19χρονο Πορτογάλο (γεννηθείς στο Σάο Τομέ ε Πρινσίπε) μέσο, αλλά του έβαλαν και ρήτρα αποχώρησης ύψους 120.000.000 ευρώ.

Αυτή η ρήτρα, μάλιστα, είναι η μεγαλύτερη που έχει τεθεί στην ιστορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα, η τελευταία ημέρα του Αυγούστου (31/8) ήταν εξαιρετική για τον Ζέντσον, καθώς έμαθε και την κλήση από τον Φερνάντο Σάντος για το φιλικό με την Κροατία στο Αλγκάρβε (6/9, 21:45) και το ματς με την Ιταλία στη Λισαβόνα (10/9, 21:45) για το Nations League.

Photo credits: AP Photo/Armando Franca

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ