ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Τέσσερις παίκτες της Ρίο Άβε κατηγορούμενοι για "στήσιμο"

Τέσσερις παίκτες της Ρίο Άβε κατηγορούμενοι για "στήσιμο"

Τέσσερις παίκτες της Ρίο Άβε κατηγορούνται για "στήσιμο" έναντι χρηματισμού στην ήττα από τη Φεϊρένσε, ματς στο οποίο είχε σκοράρει ο Τάσος Καραμάνος, για την περυσινή σεζόν της Primeira Liga. (video)

Από νέο "σκάνδαλο" ταλανίζεται το πορτογαλικό ποδόσφαιρο, καθώς τέσσερις παίκτες της Ρίο Άβε κατηγορούνται για "στήσιμο" έναντι χρηματισμού στην εκτός έδρας ήττα από τη Φεϊρένσε στις 6 Φεβρουαρίου για την Primeira Liga της περυσινής σεζόν.

Σε εκείνο το ματς, η ομάδα της Σάντα Μαρία ντα Φέιρα νίκησε 2-1 με τους Πλατινί και Τάσο Καραμάνο (πέρυσι αγωνιζόταν στη Φεϊρένσε και φέτος στη Ρίο Άβε) να πετυχαίνουν τα γκολ των γηπεδούχων και τον Γκονσάλο Πασιένσια (πρώην φορ του Ολυμπιακού), αυτό των φιλοξενούμενων.

Τα ονόματα των κατηγορουμένων ποδοσφαιριστών δεν έχουν αποκαλυφθεί (η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη), ωστόσο αξίζει να αναφερθεί ότι ενα στοίχημα από την Κίνα ύψους 100.000 ευρώ για το ματς λίγη ώρα πριν την έναρξή του, ώθησε την πορτογαλική εταιρία ελέγχου τυχερών παιχνιδιών να θέσει φραγή στα πονταρίσματα.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ