ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

"Τεσσάρα" για Μπενφίκα με βασικούς Βλαχοδήμο-Σάμαρη

Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo)
Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo) AP PHOTO/STEVEN GOVERNO

Η Μπενφίκα επιβλήθηκε άνετα με 4-0 της Τσάβες έχοντας στο αρχικό της σχήμα τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο και Αντρέα Σάμαρη και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής την πρωτοπόρο Πόρτο (VIDEO).

Η καταδίωξη της Πόρτο συνεχίζεται από πλευράς Μπενφίκα! Οι "αετοί" της Λισσαβώνας νίκησαν με 4-0 την Τσάβες το βράδυ της Δευτέρας στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 23η αγωνιστική της Primeira Liga και πλησίασαν στον έναν βαθμό την επικεφαλής του πίνακα Πόρτο (57-56).

Αυτή ήταν η όγδοη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα για την Μπενφίκα, που βρήκε γκολ από τέσσερις διαφορετικούς παίκτες: τους Ράφα Σίλβα (19'), Ζοάο Φέλιξ (37'), Χάρις Σεφέροβιτς (43) και Ζόνας (90').

Σημειώνεται πως οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Αντρέας Σάμαρης ήταν στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Μπρούνο Λάζε και έπαιξαν ως το φινάλε, με τον Σάμαρη να μην αγωνίζεται μάλιστα στη φυσική του θέση, αυτή του μέσου, αλλά να παίζει στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Ρούμπεν Ντίας.

Photo Credits: AP Photo/Steven Governo

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ