ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Στον τελικό Πόρτο και Μπράγκα

Στον τελικό Πόρτο και Μπράγκα

Η Πόρτο νίκησε 2-0 την Ζιλ Βισέντε και με συνολικό σκορ 5-0 προκρίθηκε στον τελικό του πορτογαλικού κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπράγκα (videos)

Έπειτα από 5 χρόνια επέστρεψε στον τελικό του πορτογαλικού κυπέλλου η Πόρτο (Taça de Portugal), καθώς νίκησε με 2-0 την Ζιλ Βισέντε στο "Ντραγκάο" και προκρίθηκε με συνολικό σκορ 5-0.

Η αντίπαλος των "δράκων" στον τελικό θα είναι η Μπράγκα, η οποία έφυγε με το 0-0 από την έδρα της Ρίο Άβε και με την πρόκριση χάρη στη νίκη της με 1-0 στην έδρα της.

Η Μπράγκα μάλιστα θα παίξει στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της για δεύτερη σερί χρονιά. Θα είναι η 6η της συμμετοχή, ενώ πέρσι έχασε από την Σπόρτινγκ. Έχει μόνο ένα τρόπαιο στην πρώτη της συμμετοχή το 1966.

Η Πόρτο έχει 16 τρόπαια (τελευταίο το 2011) και άλλους 12 χαμένους τελικούς, δηλαδή θα παίξει για 29η φορά στην ιστορία της.

Η σύνθεση της Πόρτο...

Έλτον, Βίκτορ Γκαρσία, Αουαζίεμ, Λαγιούν (69' Μάρτινς Ίντι), Χοσέ Άνχελ, Ρούμπεν Νέβες, Σέρζιο Ολιβέιρα, Εβάντρο, Μαρεγκά, Σιλβέστρε Βαρέλα (57' Αντρέ Αντρέ), Αμπουμπακάρ.

Οι ρεβάνς των ημιτελικών:

Τετάρτη

Ρίο Άβε - Μπράγκα 0-0 [ 0-1]

Πόρτο - Ζιλ Βισέντε 2-0 (11' Αουαζίεμ, 80' Μαρεγκά) [ 3-0]

Πόρτο - Ζιλ Βισέντε 2-0

Ρίο Άβε - Μπράγκα 0-0

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ