ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Στα 10.000.000 ευρώ η ρήτρα για Γκαζαριάν!

Στα 10.000.000 ευρώ η ρήτρα για Γκαζαριάν!

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά ως ρήτρα αποχώρησης του 27χρονου Αρμένιου πρώην "ερυθρόλευκου" μεσοεπιθετικού, Γκεβόργκ Γκαζαριάν, από τη Μαρίτιμο τέθηκε το ποσό των 10.000.000 ευρώ.

Ο 27χρονος διεθνής Αρμένιος μεσοεπιθετικός, Γκεβόργκ Γκαζαριάν, πέρασε και δεν... ακούμπησε από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο στην Πορτογαλία και τη Μαρίτιμο φαίνεται ότι αξιολογούν περισσότερο το ταλέντο του. Συγκεκριμένα, η ρήτρα αποχώρησής του από την ομάδα της Μαδέιρα, έχει τεθεί στα 10.00.000 ευρώ.

Ο Γκαζαριάν αφέθηκε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο και βρήκε νέα "στέγη" στη νησιωτική πορτογαλική ομάδα. Πήρε φανέλα βασικού με το "καλημέρα", ενδεικτικό είναι ότι έχει αγωνιστεί και στα τέσσερα ματς της Primeira Liga (με Ουνιάο Μαδέιρα (εκτός), Πόρτο (εντός), Μπελενένσες (εκτός) και Σετούμπαλ (εντός)).

Στο τελευταίο μάλιστα, κόντρα στην ομάδα της Λισαβώνας, πέτυχε και δύο γκολ. Στη Μαρίτιμο πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του 27χρονου Αρμένιου. Τόσο που η ρήτρα αποχώρησής του από την ομάδα, τέθηκε στα 10.000.000 ευρώ.

"Δεν προσαρμόστηκε, στην Ελλάδα. Ξέρει ότι στη Μαρίτιμο, είναι η ευκαιρία του. Θέλει να αποδείξει την ποιότητά του και είναι σίγουρο ότι θα είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πορτογαλικού πρωταθλήματος", δήλωσε ο ατζέντης του Κάρλος Γκονσάλβες στην πορτογαλική εφημερίδα, "Record".

Στην Ελλάδα, ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν είχε αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και Κέρκυρα με επτά κι οκτώ συμμετοχές, αντίστοιχα. Είχε σκοράρει μία φορά, με τη φανέλα των "Φαιάκων".

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ