ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Σπόρτινγκ - Ζιλ Βισέντε 2-1: Φουλ για τρίτη θέση τα "λιοντάρια"

Sporting's Wendel celebrates after scoring the opening goal during the Portuguese League soccer match between Sporting CP and Gil Vicente at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Portugal, Wednesday, July 1, 2020. The Portuguese League soccer matches are being played without spectators because of the coronavirus pandemic. (Mario Cruz/Pool via AP)
Sporting's Wendel celebrates after scoring the opening goal during the Portuguese League soccer match between Sporting CP and Gil Vicente at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Portugal, Wednesday, July 1, 2020. The Portuguese League soccer matches are being played without spectators because of the coronavirus pandemic. (Mario Cruz/Pool via AP) MARIO CRUZ/POOL VIA AP

Η Σπόρτινγκ εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Μπράγκα, επικράτησε 2-1 της Ζιλ Βισέντε και φαίνεται πως είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της 3ης θέσης που οδηγεί στο Europa League της επόμενης σεζόν. (VIDEO)

Η Σπόρτινγκ είχε την ευκαιρία να αποσπαστεί πέντε βαθμούς από την τέταρτη Μπράγκα και δεν την σπατάλησε, καθώς επικράτησε 2-1 της Ζιλ Βισέντε για την 29η αγωνιστική της Liga NOS.

Τα "λιοντάρια" προηγήθηκαν στο 21ο λεπτό με τον Γουέντελ, ενώ τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Γκονσάλο Πλάτα διαμόρφωσε το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν μειώσουν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρούμπεν Ριμπέιρο στο 90ό λεπτό του αγώνα.

Πλέον, με πέντε αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος, η Σπόρτινγκ έχει αποκτήσει ένα σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Europa League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Photo Credits: Mario Cruz/Pool via AP

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ