ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Σπόρτινγκ: Σκέφτεται να δώσει το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο στο γήπεδό της

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άρχισε την τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα του στην Σπόρτινγκ και η ομάδα της Λισσαβώνας εξετάζει το ενδεχόμενο να τον τιμήσει δίνοντάς το όνομά του στο ιστορικό γήπεδό της.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους είναι οι τρεις μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι με τους οποίους είναι άρρηκτα συνδεδεμένο το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο έχοντας φορέσει τη φανέλα τους τα τελευταία 16 χρόνια, ωστόσο η ομάδα μέσω της οποίας έκανε το βήμα μπροστά για να τον μάθει αρχικά ο ποδοσφαιρικός πλανήτης (και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον) είναι η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας είχε την τιμή να έχει για έναν χρόνο στις υπηρεσίες της τον Ρονάλντο (2002-03) μετά από πέντε χρόνια παρουσίας του στα τμήματα υποδομής του συλλόγου και τώρα θέλει να ταυτιστεί αιώνια με τον CR7 με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Αυτός έχει να κάνει με το γήπεδο, με τους ανθρώπους της Σπόρτινγκ να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσουν το όνομά του στο "Ζοζέ Αλβαλάδε" στο οποίο αγωνίζονται εδώ και αρκετές δεκαετίες.

"Είναι μία υπόθεση που δεν βάζουμε στην άκρη και για την οποία είμαστε προφανώς πολύ υπερήφανοι. Ο Κριστιάνο είναι -και θα είναι πάντα ένα- από τα μεγαλύτερα σύμβολα της ιστορίας του συλλόγου μας.

Related content

"Είμαστε υπερήφανοι που σχετιζόμαστε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και που το όνομα του καλύτερου παίκτη του κόσμου συνδέεται με την Σπόρτινγκ.

Όσον αφορά στους νέους μας, προσπαθούμε να διατηρήσουμε το παράδειγμά του στο εσωτερικό της Ακαδημίας, το προπονητικό κέντρο που εργάζονται οι νεαροί παίκτες μας", τόνισε με δηλώσεις του στην τορινέζικη "Τuttosport" ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ, Φρεντερίκο Βαράντας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, οι άνθρωποι των "λιονταριών της Λισσαβώνας" θέλουν να δώσουν το όνομα του Ρονάλντο στο γήπεδο χωρίς να διαγράψουν εντελώς το αρχικό, με τον Ζοζέ Αλβαλάδε να είναι ένας εκ των ιδρυτών του πορτογαλικού συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ