ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σπόρτινγκ: Μάχη Ζαρντίμ - Πάουλο Σόουζα για αντί-Πεσέιρο

Monaco's head coach Leonardo Jardim gives instructions during the Champions League semifinal first leg soccer match between Monaco and Juventus at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 3, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Monaco's head coach Leonardo Jardim gives instructions during the Champions League semifinal first leg soccer match between Monaco and Juventus at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 3, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Η Σπόρτινγκ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ζοζέ Πεσέιρο στην τεχνική της ηγεσία και τα δύο φαβορί για τη διαδοχή του είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ με τον Πάουλο Σόουζα.

Ο Ζοζέ Πεσέιρο αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σπόρτινγκ μετά την εντός έδρας ήττα (1-2) από την Εστορίλ για το πορτογαλικό Λιγκ Καπ.

Στην ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας θέλουν να βρουν άμεσα το διάδοχό του. Γι' αυτό κι έχουν απευθυνθεί σε δύο συμπατριώτες τους. Ο πρώτος έχει προπονητικό παρελθόν στα "λιοντάρια". Είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος πρόσφατα απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Μονακό.

Ο Ζαρντίμ ήταν προπονητής της Σπόρτινγκ τη σεζόν 2013/2014, μια χρονιά δηλαδή μετά την ελληνική εμπειρία του στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Πάουλο Σόουζα κυκλοφορεί εδώ κι ένα μήνα ελεύθερος μετά την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της κινεζικής Tianjin Quanjian.

Στο παρελθόν έχει καθοδηγήσει τεχνικά τις ΚΠΡ, Σουόνσι, Λέστερ, Βίντεοτον, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Βασιλεία και Φιορεντίνα. Φόρεσε ως ποδοσφαιριστής της φανέλα της Σπόρτινγκ, τη σεζόν 1993/1994.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ