ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Σπόρτινγκ: Μαρτίνς - Φερέιρα στο στόχαστρο για τον πάγκο

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας αναζητεί νέο τεχνικό μετά το ευρωπαϊκό στραπάτσο από την Μπασακσεχίρ και σύμφωνα με την "Record" είναι στο στόχαστρό της οι Άμπέλ Φερέιρα και Πέδρο Μαρτίνς.

Η περασμένη Πέμπτη επεφύλασε μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη για την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας καθώς αποκλείστηκε στη φάση των "32" του Europa League με επώδυνο τρόπο.

Αν και πήγε στην Τουρκία με το αβαντάζ του υπέρ της 3-1 από το πρώτο ματς στην Λισσαβώνα, είδε την Μπασακσεχίρ να ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου αγώνα με γκολ του Βίσκα στο 91ο λεπτό, ενώ στην παράταση ήπιε ακόμα πιο πικρό ποτήρι, με το 4-1 εις βάρος της να γράφεται στο 119' από τον ίδιο παίκτη.

Ο απoκλεισμός αυτός έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Ζόρζε Σίλας, που βρίσκεται στα ηνία από τον Σεπτέμβριο, και όλα δείχνουν πως οι προσεχείς μήνες θα είναι και οι τελευταίοι που θα βρίσκεται στο "Ζοζέ Αλβαλάδε".

Σπόρτινγκ: Μαρτίνς - Φερέιρα στο στόχαστρο για τον πάγκο

"Με Σίλας και βλέπουμε" αναφέρει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η "Record", η οποία αποκαλύπτει πως ο Ρούμπεν Αμορίμ είναι ο βασικός στόχος για την ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας, η οποία έκανε μάλιστα πρόταση στην Μπράγκα για να τον πάρει, προσφέροντάς της τη δυνατότητα να κρατήσει τον Παλίνια με κανονική μεταγραφή (δανεικός από την Σπόρτινγκ), αλλά απορρίφθηκε.

Το ίδιο μέσο αναφέρει πως εκτός από τον Ρούμπεν Αμορίμ που είναι ο πρώτος στόχος, η Σπόρτινγκ έχει δύο ακόμα ονόματα στη λίστα της για τη θέση του προπονητή από τη νέα σεζόν: τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, και τον προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ