ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Σπόρτινγκ: Η πρόσληψη του Σίλας προκάλεσε χαμό

Σπόρτινγκ: Η πρόσληψη του Σίλας προκάλεσε χαμό

Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, που εξέτασε και τους Άμπελ Φερέιρα - Πέδρο Μαρτίνς για τη θέση του προπονητή, προσέλαβε τον Ζόρζε Σίλας, απόφαση που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην Πορτογαλία. (VIDEO)

Ούτε Πέδρο Μαρτίνς, ούτε Άμπελ Φερέιρα, αλλά Ζόρζε Σίλας. Ο 43χρονος Ζόρζε Σίλας (αριστερά στη φωτ.) επελέγη από τη διοίκηση της Σπόρτινγκ για τη θέση του προπονητή, απόφαση όμως που έχει προκαλέσει αναστάτωση στην Πορτογαλία. Βλέπετε, ο νέος κόουτς της ομάδας της Λισσαβώνας δεν έχει δίπλωμα UEFA Pro.

Ο Ζοζέ Περέιρα, πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών στη χώρα της Ιβηρικής, ξέσπασε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio Renascença. Ανέφερε: " Μου είναι τόσο δύσκολο να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος με δίπλωμα ιατρικής, όπως ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ Φρεντερίκο Βαράντας, δέχεται να δουλεύει με άτομα που δεν έχουν τα κατάλληλα προσόντα. Αυτές είναι γελοίες και απαράδεκτες καταστάσεις".

Ο Σίλας, γεννημένος στη Λισσαβώνα, εργαζόταν μέχρι πρότινος στη Μπελενένσες και έχει το δίπλωμα UEFA A. Με την τέως πια ομάδα του είχε απολογισμό 16 νίκες, 21 ισοπαλίες και 26 ήττες.

Στο πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη, η Σπόρτινγκ βρίσκεται στην 7η θέση με 8 βαθμούς σε έξι ματς (2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες). Ο Σίλας διαδέχτηκε στην τεχνική ηγεσία τον Λιονέλ Πόντες, άλλοτε τεχνικό του Παναιτωλικού, που πρόλαβε να κοουτσάρει σε τέσσερα παιχνίδια, , με απολογισμό μία ισοπαλία και τρεις ήττες!

Η κατάσταση στη Σπόρτινγκ είναι ξανά εκρηκτική. Μετά την ήττα από τη Ρίο Άβε την Πέμπτη (26/9), οι οπαδοί... πλακώθηκαν στις εξέδρες, όπως μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ