ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοκ στο 94' για την Μπενφίκα

Σοκ στο 94' για την Μπενφίκα

Εμεινε στο 2-2 η Μπενφίκα με την Τσάβες για την 6η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος, με τους Λουζιτανούς να ισοφαρίζονται στο 94'. Τραυματίες οι Ζαρντέλ και Γκάμπριελ ενόψει ΑΕΚ. (VIDEO)

Εφιαλτικά κύλησε ο αγώνας της Μπενφίκα με την Τσάβες για την 6η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος, με τους Λουζιτανούς να χάνουν δυο βαθμούς στις καθυστερήσεις και μαζί δυο παίκτες ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η Μπενφίκα είδε να αποχωρούν τραυματίες οι Ζαρντέλ και Γκάμπριελ, ενώ δεν είχε στη διάθεση της ούτΕ τον τραυματία Εδουάρδο Σάλβιο, ο οποίος επίσης μπορεί να μην παίξει απέναντι στην Ένωση. Θυμίζουμε ότι εκτός από τον αγώνα στην Αθήνα θα είναι και ο Ζοάο Φέλιξ για τους Πορτογάλους.

Ο αγώνας ξεκίνησε με μια ώρα καθυστέρηση, καθώς το γήπεδο είχε μετατραπεί σε λίμνη λόγω βροχής, με τη Μπενφίκα να μπαίνει δυνατά και να προηγείται στο 3' με τον Ράφα Σίλβα. Ο Γκαζαριάν ισοφάρισε στο 76' με φάουλ, με τον Σίλβα να σκοράρει και στο 85' για το 1-2 και όλα έδειχναν ότι η Μπενφίκα θα έπαιρνε το τρίποντο.

Το... έμφραγμα ήρθε στο 94' με διαγώνιο σουτ του Γκαζαριάν, ενώ ευθύνη φέρει και ο Βλαχοδήμος. Η Μπενφίκα παρέμεινε στην κορυφή και την ακολουθούν Μπράγκα και Πόρτο, αλλά έχει έναν αγώνα περισσότερο.

Η 11άδα της Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Ντίας, Αλμέιδα, Γκάμπριελ (65’ Ζέντσον Φερνάντες), Ζαρδέλ (16’ Κόντι), Γριμάλδο, Φέισα, Πίτσι (80’ Ζόνας), Σίλβα, Τσέρβι, Σεφέροβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ