ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Σκέμπρι: "Ο Πίρλο είπε ότι θα με παντρευόταν"

Σκέμπρι: "Ο Πίρλο είπε ότι θα με παντρευόταν"

Ο Αντρέα Πίρλο εντυπωσιάστηκε από τον πρώην επιθετικό των Ολυμπιακού Βόλου και Πανιωνίου, Αντρέ Σκέμπρι, μετά από ματς μεταξύ Ιταλίας και Μάλτας και του αφιέρωσε μια ιδιαίτερη φράση στην αυτοβιογραφία του.

Ο 30χρονος Μαλτέζος επιθετικός, Αντρέ Σκέμπρι, αγωνίζεται στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Μποαβίστα, ωστόσο στο παρελθόν πέρασε από το ελληνικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα από τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Πανιώνιο.

Σε συνέντευξη στην πορτογαλική ιστοσελίδα, "Maisfutebol", ο Σκέμπρι αποκάλυψε τη φράση που του απέδωσε ο Αντρέα Πίρλο στην αυτοβιογραφία του, χαρακτηρίζοντας την ως "λίγο γκέι, αλλά διασκεδαστική".

"Οι καλύτερες μου αναμνήσεις ήταν από το ματς κόντρα στην Ιταλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014. Χάσαμε 0-2, αλλά ήμουν ο καλύτερος του γηπέδου σε αυτό το ματς. Κέρδισα πέναλτι, αλλά αστοχήσαμε. Ακόμη θυμάμαι το ματς με την Ιταλία στη Μόντενα. Χάσαμε ξανά 2-0, εξαιτίας του Πίρλο. Ο Πίρλο μου αφιέρωσε τρεις σελίδες στην αυτοβιογραφία του.

Ήταν λίγο σαρκαστικό, δεν ήταν αλήθεια όλα όσα γράφτηκαν στην αυτοβιογραφία του. Έγραψε, για παράδειγμα, ότι "θα τον παντρευόμουν τον Σκέμπρι". Ήταν λίγο γκέι αυτή η αναφορά, αλλά διασκεδαστική. Με ανέφερε ως έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους που αντιμετώπισε μαζί με τον Τότι και τον Γι-Σουνγκ Παρκ", υποστήριξε ο Αντρέ Σκέμπρι.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ