ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Σάντος: "Ο Σεμέδο έδειξε ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο"

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÓÁÊÓÅ×ÉÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÓÁÊÓÅ×ÉÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, έπλεξε το εγκώμιο του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, τον οποίον κάλεσε στη σελεσάο.

O Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή της Πορτογαλίας για τους αγώνες με Λουξεμβούργο (11/10) και Ουκρανία (14/10), με τους Ζοζέ Σα και Ρούμπεν Σεμέδο να βρίσκεται μεταξύ των "εκλεκτών", ενώ αντίθετα κόπηκε ο Ντανιέλ Ποντένσε που βρισκόταν στην προεπιλογή.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας της χώρας της Ιβηρικής, Φερνάντο Σάντος, έπλεξε το εγκώμιο του 25χρονου κεντρικού αμυντικού των ερυθρόλευκων και τόνισε ότι "τίποτα δεν είναι αδύνατο", αναφερόμενος στην αγωνιστική μεταμόρφωσή του μετά τις δυσκολίες που πέρασε αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά ως παίκτης της Βιγιαρεάλ.

Ο πρώην προπονητής των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού εξήγησε τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στην κλήση του 25χρονου: "Εάν ο Σεμέδο αποδεικνύει ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο; Ναι! Ο Ρούμπεν έδειξε ότι ξέρεις πώς ν' αντιδράσει (μετά από ένα κακό διάστημα) και κάνει μια πολύ καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό.

Την τελευταία φορά ήταν κοντά στην κλήση του, αλλά τραυματίστηκε. Αυτό που μέτρησα είναι η ικανότητά του να βοηθήσει την ομάδα και να είναι πολύ σημαντικός", υποστήριξε ο Φερνάντο Σάντος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ