ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Σάντος: "Ο διαιτητής ζήτησε συγγνώμη για το πέναλτι, αλλά τι να το κάνω;"

Portugal coach Fernando Santos walks at the end of the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Portugal and Ukraine at the Luz stadium in Lisbon, Friday, March 22, 2019. (AP Photo/Armando Franca)
Portugal coach Fernando Santos walks at the end of the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Portugal and Ukraine at the Luz stadium in Lisbon, Friday, March 22, 2019. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο Φερνάντο Σάντος υποστήριξε ότι ο Πολωνός διαιτητής, Σίμον Μαρτσίνιακ, ζήτησε συγγνώμη μετά το τέλος του ισόπαλου (1-1) ματς της Πορτογαλίας με τη Σερβία για το καθαρό πέναλτι που δεν σφύριξε υπέρ των Ιβήρων. (VIDEO)

Ο Πολωνός διαιτητής, Σίμον Μαρτσίνιακ, δεν σφύριξε μετά από υπόδειξη του βοηθού του καθαρό πέναλτι υπέρ της Πορτογαλίας για χέρι του Αντόνιο Ρουκάβινα στην ισόπαλη (1-1) αναμέτρηση με τη Σερβία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "σελεσάο", Φερνάντο Σάντος, υποστήριξε ότι ο ρέφερι του ζήτησε να δουν μαζί τη φάση μετά το τέλος του ματς και μόλις αντιλήφθηκε το λάθος του ζήτησε συγγνώμη.

"Με κάλεσε στ' αποδυτήρια για να δούμε τη φάση. Δεν είχαμε αμφιβολία. Ούτε αυτός, ούτε εγώ. Μου ζήτησε συγγνώμη για το πέναλτι. Αλλά η συγγνώμη δεν βοηθά. Μου είπε ότι δεν ήταν δικό του το λάθος. Τι να την κάνω τη συγγνώμη; Τουλάχιστον με κάλεσε να δούμε τη φάση. Ήταν λάθος του βοηθού", υποστήριξε ο 64χρονος Πορτογάλος προπονητής.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά ο Πολωνός διαιτητής, Σίμον Μαρτσίνιακ, στην αρχή κινήθηκε για την "εσχάτη των ποινών" για το χέρι στην κεφαλιά του Αντρέ Σίλβα, αλλά έπειτα από υπόδειξη του συμπατριώτη του βοηθού πήρε την απόφαση πίσω.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ