ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Record: Υποψήφιοι για Σπόρτινγκ οι Φερέιρα και Μαρτίνς

Record: Υποψήφιοι για Σπόρτινγκ οι Φερέιρα και Μαρτίνς

Στο πρωτοσέλιδό της η "Record" έχει τους Αμπέλ Φερέιρα και Πέδρο Μαρτίνς ως υποψήφιους για τον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας μαζί με τους Κίκε Σετιέν και Σίλας.

Ο ΠΑΟΚ, όπως έγραψε χθες βράδυ (24/9) το Sport24,gr, δέχθηκε κρούση από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για τον προπονητή του, Αμπέλ Φερέιρα, αλλά δεν το συζήτησε. Τα "λιοντάρια" ρώτησαν τον Δικέφαλο για τον Πορτογάλο κόουτς, καθώς είναι ο διακαής πόθος του προέδρου της ομάδας, Φρεντερίκο Βαράντας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Δικέφαλου έχουν στείλει το μήνυμα ότι δεν σκοπεύει να αφήσει να φύγει και να του επιτρέψει να επιστρέψει στην Σπόρτινγκ, όπου είχε δουλέψει εκτός από ποδοσφαιριστής και ως προπονητής των Ακαδημιών της. Στο συμβόλαιο του Πορτογάλου υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης που έχει οριστεί στα 7 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο για την ώρα η Σπόρτινγκ δεν δείχνει διάθεση να την καλύψει.

Η Record έχει και στο σημερινό της πρωτοσέλιδο τον Φερέιρα, όμως στο... κάδρο βρίσκεται και ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού φέρεται να αποτελεί στόχο της πορτογαλικής ομάδας, που αναζητά την διάδοχη κατάσταση για τον Μάρτσελ Κάιζερ. Ο άλλοτε κόουτς των Μαρίτιμο, Ρίο Άβε και Γκιμαράες έχει καλό όνομα στη χώρα του, ενώ δεδομένα του αναγνωρίζεται η καλή δουλειά που κάνει από πέρυσι στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, δεν είναι μονάχα οι δυο τους υποψήφιοι για τον πάγκο, αφού η Σπόρτινγκ έχει στη λίστα της και τους Κίκε Σετιέν και Σίλας, όπως αναφέρει το πρωτοσέλιδο της Record. Εξάλλου, για τον Φερέιρα γράφουν σήμερα (25/9) τόσο η O'Jogo όσο και η Α Bola.

Record: Υποψήφιοι για Σπόρτινγκ οι Φερέιρα και Μαρτίνς
TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ