ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Record: "Ο Κούτρης στη λίστα της Μπενφίκα για αριστερά"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά από την Πόρτο, η Μπενφίκα έγινε η δεύτερη ομάδα από την Πορτογαλία που έχει στη μεταγραφική της λίστα τον Λεονάρντο Κούτρη σύμφωνα με δημοσίευμα της "Record".

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην ολοκλήρωσε τη σεζόν με κάποιον τίτλο, παρόλα αυτά ο Λεονάρντο Κούτρης ήταν μεταξύ των παικτών που έκαναν το βήμα μπροστά και διακρίθηκαν με τους Πειραιώτες και το γεγονός αυτό μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε από τους σκάουτς ευρωπαικών συλλόγων που επισκέφτηκαν τη χώρα μας.

Η τελευταία απόδειξη έρχεται μέσα από σημερινό (22/5) δημοσίευμα της "Record", με την πορτογαλική εφημερίδα να έχει βασικό θέμα της την ανανέωση του Ματιέ με την Σπόρτινγκ και την επικείμενη μετακόμιση του Σίλεσεν στην Μπενφίκα αλλά να συμπεριλαμβάνει και τον διεθνή αριστερό μπακ στο πρωτοσέλιδό της.

Record: "Ο Κούτρης στη λίστα της Μπενφίκα για αριστερά"

"Ο Κούτρης στη λίστα της Μπενφίκα για τα αριστερά", αναφέρει ο σχετικός τίτλος, με την ηλεκτρονική έκδοση της "Record" να υποστηρίζει πως η Μπενφίκα έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας εδώ και αρκετές εβδομάδες με τους εκπροσώπους του 23χρονου παίκτη στην προσπάθειά της να βρει εναλλακτική λύση σε περίπτωση αποχώρησης του Γκριμάλντο.

Yπενθυμίζεται πως ο παίκτης απασχολεί εδώ και καιρό και την Πόρτο, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να έχουν ξεκαθαρίσει πάντως ότι δεν ενδιαφέρονται να πουλήσουν τον αριστερό μπακ της ομάδας παρά μόνο αν ικανοποιηθούν οι οικονομικές απαιτήσεις τους.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ